malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2024 - 10:17 Yorum: 0

Çaycuma’da robot yarışması ve geleneksel oyunlar komisyon toplantısı gerçekleşti

Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya’nın başkanlık ettiği Robot Yarışması, Geleneksel Çocuk Oyunları ve Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Komisyon Toplantıları, ilgili kurum temsilcilerinin ve eğitimcilerin katılımıyla yapıldı. Toplantıda, etkinlikler...

Çaycuma’da robot yarışması ve geleneksel oyunlar komisyon toplantısı gerçekleşti

Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya’nın başkanlık ettiği Robot Yarışması, Geleneksel Çocuk Oyunları ve Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Komisyon Toplantıları, ilgili kurum temsilcilerinin ve eğitimcilerin katılımıyla yapıldı. Toplantıda, etkinliklerin planlaması ve organizasyonu ele alınarak, çocukların ve gençlerin bilimsel ve sosyal becerilerini geliştirecek projelerin önemi vurgulandı.
Kaymakam Kaya, bu tür yarışmaların öğrencilerin hünerlerini ve takım çalışması becerilerini artırdığını ifade etti. Ayrıca, geleneksel çocuk oyunları ve akıl oyunlarının kültürel mirasın yaşatılması açısından büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, bu etkinliklerin çocukların sağlıklı sosyal ilişkiler geliştirmelerine katkı sağlayacağını belirtti.
Toplantı, ilgili tüm kurumların etkinliklerin düzenlenmesi konusunda iş birliği yapma kararı almasıyla sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri