Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 06 Haziran 2024 - 11:09 Yorum: 0

Çameli Belediyesi Yumrutaş Mahallesine çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de Çameli Belediyesi tarafından Yumrutaş Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı sosyal tesis, düzenlenen bir etkinlikle hizmete girdi.Açılışa Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, Belediy...

Çameli Belediyesi Yumrutaş Mahallesine çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de Çameli Belediyesi tarafından Yumrutaş Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı sosyal tesis, düzenlenen bir etkinlikle hizmete girdi.

Açılışa Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Durmaz ve Fethi Uğur, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen törende, katılımcılara geleneksel lezzetlerden olan cağ kebabı, pilav ve ayran ikram edildi.

Tesisin mahalleye hazırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Mahallemize güzel bir Sosyal Tesisi kazandırmanın yine mutluluğunu yaşıyoruz ben başta sayın muhtarımız Uğur Sökmen olmak üzere emek sarf eden, çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok şükür burada hem otoparkıyla hem piknik alanıyla güzel bir ortam oluşturduk. Yumrutaş mahallemize kazandırmış olduğumuz sosyal tesiste, Mahalle Muhtarımız Uğur Sökmen ile imece usülü çalışarak, bizler sadece malzeme desteği sağladık onlar işçiliğini yaptılar işler daha hızlı bir şekilde ilerledi ve tesisimiz sona erdi. Muhtarımızın gerçekten burada emeği çoktur ben kendisine ve burada emek sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yapılan bu Sosyal Tesis hayırlara vesile olsun burada düğünlerimizi, dualarımızı, güzel günlerimizi birlikte yapalım" dedi.

Başkan Arslan’ın konuşmasının ardından söz alan Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen de "Bu güzel tesisin mahallemize kazandırılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Cengiz Arslan olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına ve destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri