Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 22 Mart 2024 - 10:19 Yorum: 0

Çağlayan, "İstikrar ile yatırımlar sürsün, Uyum ile Zonguldak büyüsün"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan şehir merkezinde yapılan dere ıslah çalışmalarının önemine vurgu yaptı.Zonguldak Belediyesi ve Merkezi Hükümet Yatırımlarının uyumuna dikkat çeken Mustafa Çağlayan yaptığı açıklamada “Fevk...

Çağlayan, 'İstikrar ile yatırımlar sürsün, Uyum ile Zonguldak büyüsün'

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan şehir merkezinde yapılan dere ıslah çalışmalarının önemine vurgu yaptı.
Zonguldak Belediyesi ve Merkezi Hükümet Yatırımlarının uyumuna dikkat çeken Mustafa Çağlayan yaptığı açıklamada “Fevkani Köprüsü’nün kaldırılmasından sonra şehrimiz nefes aldı. Şehrimizin umudu yeniden dirildi. Bu umudu yeşertmeliyiz. Fevkani Köprüsü’nün kaldırıldığı alanda DSİ ile birlikte dere ıslah çalışmalarımız devam etmektedir. Dere ıslah çalışmalarının bitimi ile birlikte fevkani Köprüsü’nün yıkılması çok daha büyük anlamlar taşıyacak, çok daha estetik bir yapıyla karşı karşıya kalacağız. Islahın bitimi ile beraber cam korkuluklarla çok daha estetik bir yapıya kavuşacaktır. Kıymetli hemşerilerim hangi partiye gönül vermiş olursak olalım bu çalışmaların hızlanması akamete uğramaması ve katlanarak devam edebilmesi için sizlerden desteğinizi rica ediyoruz. Büyüklerimiz atalarımız her zaman söylerdi belediye iktidarda olmalı Uyum içerisinde çalışmalı diye. Bu çalışmaları gördüğümüzde Onların ne demek istediğini çok daha iyi anlıyoruz. Kalın sağlıcakla“dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri