malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Ekim 2024 - 18:37 Yorum: 0

Çağdaş Atan: "Canımızı acıtan bir gol yedik"

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, canlarını acıtan bir gol yediklerini söyledi.Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Başakşehir deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a...

Çağdaş Atan: 'Canımızı acıtan bir gol yedik'

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, canlarını acıtan bir gol yediklerini söyledi.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Başakşehir deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, "Merkezde ve baskıda kazandığımız topları çok erken kaybettik. Biraz acele ettik. Devre arasında oyuncularımızla konuştuk. İkinci yarıya çok olumlu başladık. Maç ikinci yarıda bize 2-3 defa geldiğini söyleyebilirim. Pozisyonlarımız oldu, finallendiremediğimiz hücumlar oldu. Kanat oyuncularımız bire bir oyunu istediğimiz gibi yansıtamadı. Canımızı çok acıtan bir gol yedik. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Perşembe günü kulübümüz için Avrupa’da çok önemli bir maçımız var. Kafamızı kaldırıp bu maça hazırlanalacağız" dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri