Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 15 Aralık 2023 - 10:29 Yorum: 0

Büyükşehir Hz. Mevlana’yı anma gecesi düzenleyecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlana’nın Hakk’a vuslatının 750. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenleyecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu program 17 Aralık Pazar saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kü...

Büyükşehir Hz. Mevlana’yı anma gecesi düzenleyecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlana’nın Hakk’a vuslatının 750. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenleyecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu program 17 Aralık Pazar saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, büyük düşünür ve mutasavvıf Mevlana Celaleddin Rumi’nin Hakk’a vuslatının 750. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenleyecek. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nın gerçekleştireceği program 17 Aralık Pazar günü akşamı saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda yapılacak. Programda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Tasavvuf Musikisi Korosu, ilahiler söyleyecek, ayrıca Ali Sürücüoğlu ile Ahmet Sarıkaya kasideler okuyacak.

Başkan Zolan’dan Vuslat Gecesi’ne davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük düşünür Hz. Mevlana’nın vuslatının 750. yıldönümü dolayısıyla hazırladıkları anma programına tüm hemşehrilerini davet etti. Bugün Hz Mevlana’nın öğreti ve felsefesine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, hayatı boyunca tüm insanlığa örnek olan, ölümü ile bile gelecek nesillere büyük dersler veren Hz. Mevlana’yı gelecek nesillere anlatmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz Vuslat Gecesi programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. 750 yıl önce sözüyle, nefesiyle gönüllere dokunan, 66 yıllık ömrünü ilahi aşka adayan Hz. Mevlana’yı rahmetle anıyorum."

Sonsuzluk Kervanı
Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu çok özel şiir, sohbet ve ezgi programı düzenleyecek. Yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran Dursun Ali Erzincanlı, ezgileri ve yorumlarıyla Murat Belet ile Mikail Şimşek Denizlililerle buluşacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu program 16 Aralık Cumartesi saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri