Sakarya Büyükşehir Akademi’nin bahar dönemi kayıtları tamamlandı. 600’e yakın başvurunun alındığı akademinin ders zili 7 Nisan Pazartesi günü çalacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyükşehir Akademi’de bahar dönemi başlıyor. Mesnevi, edebi, tarihi, felsefi ve sinema tarihine dair okumaların alanında uzman kişiler tarafından 8 haftalık bir eğitimin sunulacağı akademinin bahar dönemine 600’e yakın kayıt gerçekleştirildi. Kesin kayıtlar 4 Nisan Cuma günü www.sakarya.bel.tr adresinden duyurulacak. Akademik bir anlayış ve zengin içerikle hazırlanan Büyükşehir Akademi’de ders zili ise 7 Nisan Pazartesi günü çalacak.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.