Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:08 Beyaz Saray’dan Netanyahu’nun Lübnan’a yönelik tehdidi ile ilgili yorum05:31 Milton Kasırgası Florida kıyılarına ulaştı: Olağanüstü hal ilan edildi03:57 Başıboş köpek kazaya sebep oldu: 1 yaralı03:21 İsrail’in Lübnan’ın güneyine yönelik son saldırılarında ölü sayısı 10’a yük...03:19 Beyaz Saray’dan Biden - Netanyahu görüşmesi ile ilgili açıklama02:42 Bagajdaki mutfak tüpü alev aldı, araç ateş topuna döndü: Yola atlayan sürüc...02:37 Beyoğlu’nda eğlence mekanlarına denetim02:34 Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz’ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gaz...02:33 Çocukların korunmasına dair meclis araştırması komisyonu kurulmasına dair k...02:18 ABD’de Eylem Tok’un Türkiye’ye iade duruşması ertelendi: Karar için kritik...01:42 DSÖ’den Gazze açıklaması: “Hasta tahliyeleri İsrail tarafından engelleniyor...01:40 İsrail Lübnan’da yardım görevlilerini hedef aldı: 5 ölü01:12 Elazığ’da jandarma aracı ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:06 Şehit oğlunu karşılayan baba Hasan Alan: “Ülkesi, devleti, namusu için kahr...00:56 Kontrolden çıkan hafif ticari araç şarampole uçtu, sürücü yaralandı00:37 Anız yangını ağaçlara zarar verdi00:35 Bitlis’te tüm etkinlikler 5 gün süreyle yasaklandı00:33 Ahlat’ta araştırmacı yazar Hayati İnanç söyleşisi yoğun ilgi gördü00:30 Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Ahlat’ta gençlerle buluştu00:16 Şanlıurfa’da heyelan paniği
Sahil Park
Sağlık 24 Ocak 2024 - 09:24 Yorum: 0

Bursa’da ‘masada kalırsın’ denilen hasta Van’da sağlığına kavuştu

Bursa’da 15 yıl önce glomus tümörüne yakalanan ve doktorların ‘masada kalırsın, felç olabilirsin’ dediği hasta, Lokman Hekim Van Hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.Bursa’da ikamet eden ve 15 yıl önce glom...

Bursa’da ‘masada kalırsın’ denilen hasta Van’da sağlığına kavuştu

Bursa’da 15 yıl önce glomus tümörüne yakalanan ve doktorların ‘masada kalırsın, felç olabilirsin’ dediği hasta, Lokman Hekim Van Hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.
Bursa’da ikamet eden ve 15 yıl önce glomus tümörüne yakalanan Züleyha Yılmaz (50), birçok hastaneye başvurdu. Gittiği hastanelerdeki doktorların ‘masada kalırsın, felç olabilirsin’ demesi üzerine yıllarca ameliyattan kaçındı. Daha sonra sosyal medyada Lokman Hekim Van Hastanesinde başarılı ameliyatlar gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Halil Başel’e ulaşan Yılmaz, burada geçirdiği başarılı ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lokman Hekim Van Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Halil Başel, Züleyha Yılmaz isimli hastanın doktorların yanlış kararı nedeniyle 15 yıl boyunca boynundaki glomus tümörü ile yaşam mücadelesi verdiğini ifade ederek, “Züleyha Hanım’ın boynundaki tümör, çok büyük olup 6,5 santimlik bir tümördü. Çocuklarıyla görüştüm. Neden bu kadar geciktirdiniz? Diye sorduğumda, ‘Hocam yapacak doktor aradık bugüne kadar’ dediler. Tabi tümör 1-2 santim olunca onu çıkarmak zor değil. Züleyha Hanım’ın tümörü, bu kadar vaka yapan birisi olarak bizi bile çok zorladı. Ama Allah’a şükür hiçbir komplikasyon gelişmedi, tümörü çıkardık ve hastamızı aldığımız gibi çocuklarına teslim ettik. Yine klasik glomus tümörü hastalarında yapılan hatalar, bu hastamızda da aynısı olup takip edilmiş. Takipten sonra büyüyünce ‘çıkarılamaz’ denmiş. Biz artık hastalarımızın böyle mağdur edilmesini istemiyoruz. Geçen hafta bir santimlik bir tümör vardı çıkardık, ikinci gün taburcu ettik. Hiçbir riski yok, hiçbir komplikasyonu yok ama tümör 5-6 santim olup damarı tamamen sarıp beyine ilerlediği zaman ciddi sıkıntılar doğuruyor. Bu yüzden bizim ricamız biyopsi yapılmaması, tanı konulunca hemen tedavisinin yapılmaması ve takip edilmesi en büyük hatalardan biridir” dedi.
Züleyha Yılmaz isimli hasta ise 15 sene önce glomus tümörüne yakalandığını belirterek, “15 seneden beri hep ameliyat olma düşüncesi vardı ama benim için ‘masada kalır, felç olur’ dediler. Bu nedenle çekindim ve ameliyat olmadım. Olmadıkça da büyüdü. Sonrasında araştırırken sosyal medyada Halil Hocama rastladım. Yorumlarını okudukça, gerçekten güvendim. Sonra ailemle paylaştım. Onlarda güvendi. Çıktık geldik. Ameliyatımı oldum. Allah, bin kere razı olsun. Hiçbir sorun olmadı. Halil hocam, ‘Korkma, hiçbir endişen olmasın, bu işi başaracağız’ dedi. Ne dediyse yaptı. Kendimi iyi hissediyorum. En azından o endişelerimden kurtuldum. Git gide daha da iyi oluyorum. Halil Hocama çok teşekkür ediyorum. Allah ona sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin. Benim gibi hastalar da hiç çekinmeden Halil Hocama müracaat etsinler. Hiç endişeleri olmasın” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri