Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:22 Balkona çıkarak dans eden kadın etrafa ateş etmeye çalıştı19:21 Antalya merkezli 25 ilde 1,5 milyar liralık işlem hacimli siber operasyon:...19:20 TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay: “Anayasa değişikliğine hiç kimsenin ihtiyacı...19:19 Elazığ’da sirrokümülüs bulutları görsel şölen sundu19:18 Adalet Bakanı Tunç: "Suç ve suçluyla topyekun milletçe mücadele etmeliyiz"19:15 Mardin’de 5 yıl önce teröristlerin şehit ettiği 12 kişi anıldı19:13 Sosyal medyada uygunsuz videoları yayılan şahıs adliyeye sevk edildi19:13 14 kişiye mezar olan "sahildeki gökdelen" davasında sanıkların yargılanması...19:11 Otomobil çimento yüklü tırın altına girdi: 1’i ağır 4 yaralı19:04 Şişli’de bir kişi tartıştığı eşini silahla öldürüp kaçtı18:59 Hazırlık maçı: Alanyaspor: 0 - Hull City: 218:58 Niğde’de "Gastronomi Festivali" başladı18:56 Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Sağlıkla ilgili şiddete toleransımız yok"18:54 Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden şüpheliye ağırlaştırılmış müebbet ve...18:53 Aydın polisi aranan şahıslara göz açtırmıyor: 14 tutuklama18:32 Terme’de huzur operasyonu18:32 Fransa, İsrail Büyükelçisini bakanlığa çağırdı18:16 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu ile Demokrat Parti lideri Uysal bir aray...18:15 Polis olma hayali kuran Hiranur’un mutluluk çığlıkları duygu dolu anlar yaş...18:11 Sanatçılar sokağını DOKAP desteği ile yenilenecek
Sahil Park
Yaşam 03 Haziran 2024 - 14:24 Yorum: 0

Bursa’da bir hafta boyunca gündem, ‘Çevre’

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 5-9 Haziran tarihleri arasındaki Dünya Çevre Günü ve Haftası çerçevesinde kamuoyunda çevreyle ilgili farkındalık oluşturulması amacıyla dolu dolu bir program hazırladı.Bursa’yı daha sağlıklı bir geleceğe ta...

Bursa’da bir hafta boyunca gündem, ‘Çevre’

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 5-9 Haziran tarihleri arasındaki Dünya Çevre Günü ve Haftası çerçevesinde kamuoyunda çevreyle ilgili farkındalık oluşturulması amacıyla dolu dolu bir program hazırladı.
Bursa’yı daha sağlıklı bir geleceğe taşımak adına çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, çevre konusunda toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik bir dizi etkinlik düzenliyor. 5-9 Haziran tarihleri arasındaki Dünya Çevre Günü ve Haftası çerçevesinde yapılacak etkinliklere, Çevre Koruma ve Kontrol, Park ve Bahçeler, Dış İlişkiler, Sağlık İşleri, Sosyal Hizmetler, Kültür ve Sosyal İşler, Gençlik ve Spor Hizmetleri, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler, Kırsal Hizmetler, İnsan Kaynakları ve Eğitim ve Zabıta Dairesi Başkanlıkları ile Bursa Kent Konseyi, Çevre, Şehircilik ve İklim İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de destek veriyor. Hafta boyunca doğa yürüyüşü, sahil ve deniz dibi temizliği, atölye çalışmaları, bitki dağıtımı, hayvan besleme faaliyetleri, resim sergileri gibi bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Etkinlikler, Çevre Haftası çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayacak.
Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler:
5 Haziran Çarşamba
Türkiye Çevre Haftası Çelenk Töreni
Saat: 09.00
Yer: Atatürk Anıtı
Doğa Yürüyüşü
Saat: 09.00
Yer: Karacabey Longoz Ormanı
Dalgıçlarla Deniz Dibi Temizliği
Saat: 10.00
Yer: Gemlik İskele
Çevre Okuryazar Yetiştirme Projesi
Saat: 12.45
Yer: Tayyare Kültür Merkezi
Su Verimliliği Bilinçlendirme ve Farkındalık Programı
Saat: 14.00
Yer: Yavuz Selim Sosyal Yaşam Merkezi
6 Haziran Perşembe
Çevre Farkındalık Etkinliği
Saat: 09.00
Yer: Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü
Kıyı Temizliği Etkinlikleri
Saat: 11.00
Yer: İznik İnciraltı Halk Plajı
7 Haziran Cuma
Kadınız Biz mobil uygulama üzerinden Çevre Haftasına özel iyilik hareketi
Saat: 09.00
Yer: Hüdavendigar Parkı
Bitki Dağıtımı Etkinliği
Saat: 09.00
Yer: Hüdavendigar Parkı
3-7 Haziran Pazartesi-Cuma
Ana Kucağı Çevre Farkındalık Etkinlikleri
Yer: BBB Ana Kucağı Merkezleri
5-11 Haziran Çarşamba-Salı
Hayvanat Bahçesi Çevre Farkındalık Etkinlikleri
Saat: 10.00
Yer: Hayvanat Bahçesi
10-15 Haziran Pazartesi-Cumartesi
Dünya Çevre Günü Resim Sergisi
Saat: 17.00
Yer: Tayyare Kültür Merkezi
5-6 Haziran Çarşamba-Perşembe
Kütüphanelerde Çevre Farkındalık Etkinlikleri
Saat: 10.30
Yer: Alipaşa Oyuncak Kütüphanesi-Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi
8 Haziran Cumartesi
Marmara Deniz Günü Farkındalık Etkinliği
Saat: 17.00
Yer: Mudanya Mütareke Evi
3-7 Haziran Pazartesi-Cuma
Sürdürülebilir Kent Temizliği
Saat: 7.45
Yer: İzmir Yolu, Mudanya Yolu, İstanbul Yolu, Ankara Yolu güzergahlarında asfalt, tretuvar, yaya alt ve üst geçitleri, kavşak ayakları.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri