Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Ekim 2024 - 16:45 Yorum: 0

Bursa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ali Düşenkalkar oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmenliği görevine usta tiyatro sanatçısı ve yönetmen Ali Düşenkalkar getirildi.Bursa’nın kültür ve sanat hayatına değer katan çalışmaları sürdüren Bursa Büyükşehir Beled...

Bursa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ali Düşenkalkar oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmenliği görevine usta tiyatro sanatçısı ve yönetmen Ali Düşenkalkar getirildi.
Bursa’nın kültür ve sanat hayatına değer katan çalışmaları sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatroları’nda yeni bir dönemi başlattı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmenliği görevine usta tiyatro ve sinema sanatçısı Ali Düşenkalkar getirildi. Bursa Şehir Tiyatrosu’nda önemli ve nitelikli eserlerin sahnelenmesini hedefleyen Düşenkalkar, geçtiğimiz günlerde Murat Karasu’nun yönetmenliğini üstlendiği ‘Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü’ isimli oyunu Bursalılarla buluşturmuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun çok köklü temellere sahip olduğunu söyleyen Düşenkalkar, Feyha Çelenk’in kurduğu tiyatroya sahip çıkarak saygın ve vizyoner bir hale getireceklerini belirti. Tiyatroyu sadece merkez ilçelerle sınırlamayacaklarını, oyunları 17 ilçeye taşıyacaklarını ifade eden Düşenkalkar, “Sahnelerimizi çoğaltmak konusunda girişimlerimiz var. Sahneleyeceğimiz oyunları büyük bir hassasiyet ile belirliyoruz. En yetkin yönetmenlerle çalışmaya devam edeceğiz. Bursa seyircisini oyunlarımıza bekliyoruz. Bursa seyircisinin bizimle kucaklaşmasını istiyoruz. Hep beraber doğru olan için, Bursa için çalışacağız. Başkanımızın ‘Gülümseyin Bursa’dasınız’ diye hoş bir tabiri var. Biz de ‘Gülümseyin Bursa Şehir Tiyatrosu’ndasınız’ diyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri