Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 18 Şubat 2024 - 13:02 Yorum: 0

Burhaniye’de Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kursu başlıyor

Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi Müdürlüğünün (BAÇEM) düzenlediği 11. Tıbbı ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu 26 Şubatta başlıyor. Kurs için 206 kişinin başvurduğunu anlatan BAÇEM basın sorumlusu Onur Onay, 80 kiş...

Burhaniye’de Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kursu başlıyor

Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi Müdürlüğünün (BAÇEM) düzenlediği 11. Tıbbı ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu 26 Şubatta başlıyor. Kurs için 206 kişinin başvurduğunu anlatan BAÇEM basın sorumlusu Onur Onay, 80 kişinin seçildiğini söyledi.
İlçenin Börezli Mahallesinde bulunan Balıkesir Çifti Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) kurslar devam ediyor. Önceki hafta Zeytin Yetiştiriciliği Kursu tamamlanırken, 26 Şubatta da 11. Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu başlıyor. Başvuruların alındığını anlatan BAÇEM basın sorumlusu Onur Onay, “Kurslarımız büyük ilgi görmektedir. Bu kurs için de yurdun değişik yerlerinden 206 kişi başvurdu. İçlerinde, doktorlardan, avukatlara, öğretmenlere ve çiftçilere kadar değişik meslek gruplarından insanlar var. 26 Şubat ile 8 Mart arasında yapılacak kursta, İstanbul ve İzmir’deki üniversitelerden gelecek akademisyenlerde ders verecek. Kursiyerlere sertifika verilecek” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri