Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 05 Ağustos 2024 - 15:52 Yorum: 0

Burhaniye Belediyespor’un genç yetenekleri yeni sezon çalışmalarına başladı

2024-2025 sezonunun tüm branşlarında şampiyonluk parolası ile yola çıkan Burhaniye Belediyespor U-10, U-11, U-12, U-13 ve U-14 Takımları ilk antrenmanlarını tamamladı.Yapılan genel yetenek taramaları ile kadrosunu güçlendiren Siyah-Bey...

Burhaniye Belediyespor’un genç yetenekleri yeni sezon çalışmalarına başladı

2024-2025 sezonunun tüm branşlarında şampiyonluk parolası ile yola çıkan Burhaniye Belediyespor U-10, U-11, U-12, U-13 ve U-14 Takımları ilk antrenmanlarını tamamladı.
Yapılan genel yetenek taramaları ile kadrosunu güçlendiren Siyah-Beyazlı ekip ilk antrenmanını Burhaniye Spor Toto Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Teknik heyet ve genç yeteneklerin tam kadro olarak katıldığı günün antrenmanı yaklaşık iki saat sürdü. Isınma ile başlayan antrenman adaptasyon ve ardından kondisyon antrenmanı ile devam etti.
Antrenörler Onur Durmaz, Barış Aktaş, Ünal Korkmaz üçlüsünün, Kaleci Antrenörü Ercan Ocaktürk, Burhaniye Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Osman Akkoç ile Burhaniye Belediyespor Kulübü Futbol Alt Yapı Sorumlusu Erhan Güngör’ün tüm futbolcuları ile birebir koordineli olarak ilgilendiği antrenmanda genç futbolcuların yüksek performans gösterdiği gözlemlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri