Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:24 Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Türkiye’yi dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ü...18:23 Başkan Arı, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinde konuştu18:12 Polis ekiplerinden “En İyi Narkotik Polisi Anne” sunumu18:12 Sivasspor’da Hatayspor mesaisi sürüyor18:03 Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında askeri faaliyetleri kapsayan Niyet...18:02 Polis uygulamasına bakarken kaza yaptı: İlginç anlar kamerada18:00 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Avrupa Birliği’nin sınırda karbon düzenle...17:58 Eskişehir’de hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşecek17:57 Osmangazi Kent Konseyi tarihi binada hizmete başladı17:54 Polisten kaçan motosiklet sürücüsü kovalamaca sonucu yakalandı17:52 Karabük’te bilim şenliği başladı17:51 2025 yılı bütçesi açıklandı: En büyük pay eğitim ve sağlık alanlarına ayrıl...17:50 Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü kamyona çarptı: 20 yaralı17:50 BEUN İlahiyat Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerç...17:45 Başkan Acar: “Kapalı çarşının ferah ve aydınlık bir ortam olmasını sağlayac...17:44 OKT Trailer, Almanya’da fuara katıldı17:44 Büyükşehir, ilkokul 1. Sınıflara beslenme desteği sağlayacak17:42 Ezine Belediye Başkanı Yüksel’den Bakan Yardımcısı Turan’a ziyaret17:41 Jandarmanın durdurduğu minibüste 1 ton 460 kilo kaçak tütün ele geçirildi17:40 Vali Çalgan’dan, yaralı tarım işçilerine hastanede ziyaret
Asayiş 17 Ekim 2024 - 15:58 Yorum: 0

Burdur’da 26 gündür kayıp 24 yaşındaki Fatmanur’dan haber alınamıyor

Burdur’un Bucak ilçesinde 21 Eylül’den beri kayıp olan kızları Fatmanur Elibol’u (24) bulmak için kapı kapı gezen acılı aile yetkililerden kızlarını bulmaları için yardım istiyor.Bucak ilçesinde 21 Eylül’de evinden armut toplamak için...

Burdur’da 26 gündür kayıp 24 yaşındaki Fatmanur’dan haber alınamıyor

Burdur’un Bucak ilçesinde 21 Eylül’den beri kayıp olan kızları Fatmanur Elibol’u (24) bulmak için kapı kapı gezen acılı aile yetkililerden kızlarını bulmaları için yardım istiyor.
Bucak ilçesinde 21 Eylül’de evinden armut toplamak için ayrılan 24 yaşındaki Fatmanur Elibol’dan o günden beri haber alınamıyor. 2 çocuk annesi Elibol, kaybolduğu günün ardından ailesiyle son olarak 25 ve 26 Eylül’de iki kez telefonla iletişim kurdu ve bir daha da kendisine ulaşılamadı. Ailesi, genç kadının hayatından endişe duyuyor.

Kaybolduğu gün evinden armut toplamaya çıkmıştı
Kayıp Fatmanur Elibol’un annesi Fatma Avcı, kızının son olarak kayınvalidesi ve kayınpederinin evinden "Armut toplamaya gidiyorum" diyerek ayrıldığını belirterek, kızlarının en son Bucak’ta “Üçgen” olarak bilinen kavşakta görüldüğünü dile getirdi.

"Kızım ölü mü sağ mı bilmiyoruz"
Kızlarının hayatından şüphe ettiklerini dile getiren anne Fatma Avcı, kızının kaybolmasının ardından güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunduğunu söyleyerek, "Her yerde kızımı arıyoruz, ne ölü ne diri bir haber alamıyoruz. Kızımın sağ mı ölü mü olduğunu öğrenmek istiyoruz, bu belirsizlik dayanılmaz" dedi. Avcı, çaresizlik içinde devlet yetkililerinden ve vatandaşlardan yardım beklediklerini vurguladı.

"Kimse bu acıyı yaşamasın"
Avcı, kamuoyuna yaptığı çağrıda, kızının iki küçük çocuğunu asla terk etmeyeceğini belirterek, "Kızımın ölü ya da diri bulunmasını istiyorum. İki küçük çocuğu var, onları bırakıp gitmezdi. Günlerdir uykusuzum, yemek yiyemiyorum. Çocuğumla her gün konuşurdum, hiçbir şekilde ortadan kaybolmazdı. Ne olur, gören ya da bilen varsa bize ulaşsın. Herkesin evladı var, kimse bu acıyı yaşamasın" dedi.

Baba Hüseyin Avcı: "Ölü ya da diri haber almak istiyoruz"
Fatmanur Elibol’un babası Hüseyin Avcı ise İstanbul’dan aldığı haber üzerine Burdur’a geldiğini ve güvenlik güçlerine başvurduklarını belirtti. Ancak günlerdir yapılan aramalara rağmen sonuç alamadıklarını ifade eden Avcı, "Kızımızın durumunu bilmiyoruz. Öldü mü, kaçırıldı mı, hiç haber yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz, iki küçük çocuk annesiz kaldı" ifadesini kullandı.

Burdur’da 26 gündür kayıp 24 yaşındaki Fatmanur’dan haber alınamıyorBurdur’da 26 gündür kayıp 24 yaşındaki Fatmanur’dan haber alınamıyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri