Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 08 Aralık 2023 - 23:12 Yorum: 0

Bülent Ortaçgil Sinop’ta konser verdi

Zöz yazarı, besteci ve yorumcu Bülent Ortaçgil, 7 yıl sonra yeniden Sinop’ta konser verdi.Usta sanatçı Bülent Ortaçgil, 7 yıl önce açık hava konserine çıktığı Sinop’ta konser verdi. Sinop Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşan ünlü sa...

Bülent Ortaçgil Sinop’ta konser verdi

Zöz yazarı, besteci ve yorumcu Bülent Ortaçgil, 7 yıl sonra yeniden Sinop’ta konser verdi.
Usta sanatçı Bülent Ortaçgil, 7 yıl önce açık hava konserine çıktığı Sinop’ta konser verdi. Sinop Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı büyük bir coşkuyla karşılandı. Sahneye çıkan Ortaçgil, ilk olarak sanat dünyasındaki 50. yılına özel olarak hazırladığı ’Elli Buçuk’ isimli albümünde yer alan şarkılarını seslendirdi. Seyircilerin isteği üzerine eski şarkılarını söyleyen Ortaçgil, 1974 yılındaki ilk albümünün çıkış şarkısı olan ’Benimle Oynar Mısın?’ı seslendirdi. Ortaçgil’in sevilen şarkısı, izleyicilerden büyük alkış aldı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Ortaçgil, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri