malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2024 - 13:12 Yorum: 0

Bu ilçede vatandaşlar, ücretsiz eğitimlerle meslek sahibi oluyor

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından açılan kurslarda ücretsiz eğitim alan vatandaşlar, çeşitli sektörlerde vasıflı eleman olarak çalışma fırsatı buluyor.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşları mesleki istihdama yönelik...

Bu ilçede vatandaşlar, ücretsiz eğitimlerle meslek sahibi oluyor

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından açılan kurslarda ücretsiz eğitim alan vatandaşlar, çeşitli sektörlerde vasıflı eleman olarak çalışma fırsatı buluyor.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşları mesleki istihdama yönelik ücretsiz eğitimlerle buluşturmaya devam ettiklerini ifade etti. Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (CAMEK) ve Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda gerçekleştirdikleri ücretsiz sertifikalı meslekli eğitimlerle vatandaşları, meslek sahibi yapmayı sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, mesleki istihdam çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

“Vatandaşlarımızı meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz”
CAMEK ve Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda sertifikalı mesleki eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerin, nitelikli personeller olarak iş hayatına başladıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizde mesleki istihdam seferberliğimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Canik İş Merkezi projemizle ilçemize yeni istihdam alanları kazandırırken vatandaşlarımızı, mesleki istihdama yönelik ücretsiz eğitimlerimizle meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizi, CAMEK’te ve Belediyemiz Hanım Konakları’nda ücretsiz sertifikalı mesleki eğitimlerle buluşturuyoruz. Özel olarak oluşturduğumuz atölyelerde uygulamalı bir şekilde eğitim alan hemşehrilerimiz, eğitimlerin ardından mesleki sertifikalarını alarak çeşitli sektörlerde nitelik sahibi personeller olarak iş hayatına başlıyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri