Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:15 ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi23:14 Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı22:57 Zayn Sofuoğlu, 2 tekerden sonra 4 tekerde de şampiyonluğunu ilan etti22:52 ABD’de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump’a...22:41 Dışişleri Bakanlığı: “BMGK üyeleri İsrail’in saldırılarına engel olmakla yü...22:36 İsmail Turgut Öksüz, Trabzonlu dernek başkanlarıyla bir araya geldi22:33 Yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp Türkiye’den kaçmaya çalışa...22:21 Antalya’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı22:13 Yenidoğan çetesi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı22:08 Hizbullah: “Saldırı Filistin halkına destek vermek, Lübnan’ı ve halkını sav...22:03 Çorum’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı21:57 Kadınlar pota derbisi Fenerbahçe’nin21:50 TFF 3. Lig: Bursaspor: 3 - Kahramanmaraşspor : 021:44 Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi21:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İlk 4 maddeyle ilgili bir tartışma söz konusu deği...21:39 Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu21:38 Kilis’te motosiklet devrildi: 2 yaralı21:37 1 kişinin öldüğü yan bakma kavgasında adliyeye sevk edilen 6 kişiden 1’i tu...21:31 Hizbullah tarafından İsrail’de düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan açıklam...21:31 Hizbullah’ın İsrail’deki askeri üsse düzenlediği dronlu saldırıda yaralı sa...
Siyaset 24 Mart 2024 - 12:40 Yorum: 0

Bozbey’den İnegöl’e kentsel dönüşüm müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Yeraltının bütün bilimsel araştırmalarını yaptıktan sonra üst ölçekli bir plan ve ardından da kentsel dönüşüm planlarıyla İnegöllüleri de dirençli bir yapılarda oturmasını sağlayacağız...

Bozbey’den İnegöl’e kentsel dönüşüm müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Yeraltının bütün bilimsel araştırmalarını yaptıktan sonra üst ölçekli bir plan ve ardından da kentsel dönüşüm planlarıyla İnegöllüleri de dirençli bir yapılarda oturmasını sağlayacağız” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl’de gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde hava kirliliği, deprem ve kentsel dönüşüm sorunlarına değindi. Bozbey, İnegöl’de hava kirliliğini çoğu insanın önemsemediğini belirterek, “Hava çok önemli, herkes onu soluyor. Ben buraya geldiğimde, size göre ‘İnegöl’ün ilk üç sorunu nedir’ diye sorduğum zaman inanın bana hava kirliliği ile ilgili bir şey duymuyordum. Ben hava kirliliğini hatırlattığım zaman, ‘Başkanım biz ona alıştık’ diyorlar. Bu doğru değil. O sorunu önemsemiyor. Son derece önemli olan bu konuda yapacağımız çalışmalarla inanın bana hava kirliği sorunun çözmek için çalışmalarımız olacak” dedi.
Bir diğer konunun İnegöl’de deprem ve kentsel dönüşüm olduğunun altını çizen Mustafa Bozbey, “Diğer konu deprem ve kentsel dönüşüm. İnegöl’de de kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Bakın burada, 50-60-70 yıllık binalar var. Üstelik fay hatları hususunda da önemli bir bölgedeyiz. Ne zaman sallanıyoruz, o zaman depremi hatırlıyoruz. Birkaç gün geçince de unutuyoruz. Depreme hazırlıklı, dirençli bir kent oluşturmakla ilgili projelerimiz hazır. Önce planlama yapacağız. Yeraltının bütün bilimsel araştırmalarını yaptıktan sonra üst ölçekli bir plan ve ardından da kentsel dönüşüm planlarıyla İnegöllülerin de dirençli yapılarda oturmasını sağlayacağız. Bugüne kadar yapılmadı. Sebeplerini siz sorgulayacaksınız. Bizim maksadımız hiç kimseyi ötekileştirmeden her ilçeye, her mahalleye eşit hizmet anlayışını ortaya koymaktır. 1 Nisan’dan sonra nasip olursa, var olan sorunların çözümü noktasında önce insan ilkesi ile hareket ederek eşit ve adil hizmeti buralara yapacağız” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri