Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Mart 2024 - 15:34 Yorum: 0

Bozbey: “Bize oy vermemişleri ikna edelim”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yenişehir’den destek isteyerek, “Bize daha önce oy vermemiş birini bulup ikna edin. Oy vermek için sandığa götürün ve bizi desteklemesini sağlayın” dedi.31 Mart yerel seçimlerine s...

Bozbey: “Bize oy vermemişleri ikna edelim”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yenişehir’den destek isteyerek, “Bize daha önce oy vermemiş birini bulup ikna edin. Oy vermek için sandığa götürün ve bizi desteklemesini sağlayın” dedi.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, çalışmalarını sürdürüyor. Bursa’nın Yenişehir ilçesinde önce esnafla buluşan, ardından toplanan kalabalığa hitap eden Bozbey, iftarı da bir düğün salonunda yaptı. Yenişehir Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş ile Yenişehirlilere seslenen Bozbey, “31 Mart’ta mutlaka sandığa gidin. Aynı zamanda ufak tefek kırgınlıklar vardır, o kırgınlıkları bir yere koyup hem Sadi Aktaş’a hem de Mustafa Bozbey’e sahip çıkmak üzere, çocuklarınız ve gençleriniz için oylarınızı verin. Bize daha önce oy vermemiş birini bulup ikna edin. Oy vermek için sandığa götürün ve bizi desteklemesini sağlayın. Bizde 31 Mart akşamı sizleri gülümsetmek için çıkacağımız yolda hayırlısı ile önce Yenişehir’in sorunlarını çözmeye başlayacağız. Emin olun öndeyiz. Biraz fark var ama farkı söylemeyeceğim. Öndeyiz ama biraz daha gayret edelim ki farkı açalım” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri