Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Mart 2024 - 11:34 Yorum: 0

Blinken: "Refah kentine yönelik kara operasyonuna alternatifler var"

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile gerçekleştirdiği görüşmede, İsrail’in Refah kentine yönelik kara operasyonuna "alternatiflerin" olduğunu ifade etti.ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Washin...

Blinken: 'Refah kentine yönelik kara operasyonuna alternatifler var'

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile gerçekleştirdiği görüşmede, İsrail’in Refah kentine yönelik kara operasyonuna "alternatiflerin" olduğunu ifade etti.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Washington D.C’ye ilk ziyaretini gerçekleştiren İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir araya geldi. ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Blinken görüşmede, ABD’nin Refah’ta bulunan 1.4 milyondan fazla Filistinli sivili daha da tehlikeye atacak büyük bir kara operasyonuna karşı olduğunu yineledi. Blinken, hem İsrail’in güvenliğini sağlayacak hem de Filistinli sivilleri koruyacak büyük bir kara operasyonuna "alternatiflerin olduğunu" ifade etti. Blinken ayrıca Gazze’deki sivillerin ihtiyaçlarını karşılamak için insani yardımın derhal artırılması ve sürdürülmesi ihtiyacını da ele aldı.
İsrail Savunma Bakanı Gallant, Washington temasları çerçevesinde ABD’li mevkidaşı Lloyd Austin ile de bir araya gelecek.

Gallant’ın Washington ziyareti protesto edildi
İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ziyareti, ABD Dışişleri Bakanlığı önünde toplanan kalabalık grup tarafından protesto edildi. Filistin yanlısı protestocular, ateşkes talep ederek İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı slogan attı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri