Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:24 Kavgayı ayırmak isterken kendisine saldıran 4 kişiyi yaralayan şahıs tutukl...12:23 Fatih’te kadın hırsız kucağındaki bebekle iş yerine girdi, kask çaldı: O an...12:23 Elazığ’da Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri12:23 Cadde ortasında kalp krizi geçiren vatandaşa ilk müdahale hemşirelerden12:22 Başkan Kasapoğlu, Denizlili tekstilcileri fuarda yalnız bırakmadı12:21 Defne yaprağı toplamak için gittiği ormanda kaybolan kadını jandarma buldu12:21 Aranan şahıslar tabanca ve bıçakla yakalandı12:21 Esenyurt Belediye Başkanı Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ile bir araya ge...12:20 DNA incelemesi için mezarı açılan Cem Garipoğlu’nun kemikleri yeniden defne...12:19 Babadağ Belediye Başkanı Kumral, Denizlili tekstilcilere anlamlı destek12:19 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem’den Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne övgü12:19 Hakkında 5 yakalama emri bulunan şüpheli polisi görünce 2. kattan atladı12:17 Başkan Çolakbayrakdar: "Hizmetlerimizle geleceğin kırsalını yeniden inşa ed...12:16 Park halindeki motosiklet çalındı12:15 Sarıyıldız: "Daha modern bir Akdeniz için çalışıyoruz"12:15 Aydın’da 70 bin dişi buzağı brusella hastalığına karşı aşılandı12:13 Elazığ’da avcı adaylarına yönelik kurs düzenlendi12:12 Boluspor, milli arada güç depoluyor12:11 Battalgazi mahallesi Melikgazi Belediyesi ile dönüşüyor12:08 Trafik ışıklarında bekleyen araçları son anda fark etti, şarampole yuvarlan...
Sahil Park
Sağlık 09 Ocak 2024 - 09:16 Yorum: 0

Bitlis’e atanan doktorlara "Hoş geldiniz" mektubu

Bitlis Sağlık Müdürü Mustafa Ekici, kente atanan doktorlara gül ve mektup ile birlikte ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.Müdür Ekici ve beraberindeki heyet, Bitlis il merkezi ve ilçelerinde doktorların ve hastaların yerinde sorunların...

Bitlis’e atanan doktorlara 'Hoş geldiniz' mektubu

Bitlis Sağlık Müdürü Mustafa Ekici, kente atanan doktorlara gül ve mektup ile birlikte ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.
Müdür Ekici ve beraberindeki heyet, Bitlis il merkezi ve ilçelerinde doktorların ve hastaların yerinde sorunlarını dinlemek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere ilk olarak Tatvan Devlet Hastanesine ziyarette bulundu. Bitlis ilinde sağlıkta süreklilik esası üzerinde duran Ekici, yeni atanan doktorlara gül ve yazdıkları mektupla birlikte ‘hoş geldiniz’ ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında konuşan Ekici, "İlimize son 4 ayda yeni atanan 175 uzman hekim ve pratisyen hekim arkadaşımızla bir araya geldik. Polikliniklerde kendilerini ziyarette bulunup, gül ve kendileri için özel hazırladığımız hoş geldin mektubuyla, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını, onlar için yapacak bir şeyle ilgili yapabileceklerimizin olup olmadığını sorduk. Bu kadim toprakların kadirşinas insanları ve biz çalışma arkadaşları onların gelişiyle bir hayli mutlu olduk. Eminim ki ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla sadece hekim olarak değil, Cumhuriyetimizin 100. yılında bilgileriyle, birikimleriyle, tecrübeleriyle, duruşlarıyla ilimizin hem sağlığına hem sosyal yapısına, hem değerlerine katkı sunacaklarına ve yıllardır var olan kadim değerlerine bir değer katacaklarından eminiz. Kıymetli hekim arkadaşlarıma Bitlis sağlık ailesinin bir parçası olarak aramıza hoş geldiniz, sefa ve sağlık getirdiniz diyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri