Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:18 AK Partili Cıngı ‘Sınırların Ötesinde Birliktelik’ için Almanya’ya gidiyor17:17 Muğla Köyceğiz yangını kontrol altına alındı17:16 Samsun Emniyeti’ne 91 yeni araç takviyesi17:16 Kuşak Güreşleri Büyük Erkekler ve Kadınlar Türkiye Şampiyonası sona erdi17:11 Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi17:09 Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi kordon sefası yapacakken jandarmaya y...17:09 Ankara’da kuzu yüklü tır devrildi, hayvanlar telef oldu17:08 Arnavutluk Başbakanı Rama: “Türkiye askeri sanayide büyük başarılara imza a...17:07 Türk Silahlı Kuvvetleri gövde gösterine çıktı: Hedefler tam isabetle vuruld...17:05 Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine b...17:04 Edirne’de gündüz vakti silahlı çatışma: Yaralının yere yığıldığı anlar kame...17:04 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Denizli’de eğitim camiasına anlatılıyor17:03 Kişisel Verileri Koruma Kurulu üyeleri seçildi17:03 ABD’yi vuran Milton Kasırgası’nda 4 kişi öldü17:02 Avcılar’da havaya ateş eden şahıs sanal denetimde yakalandı17:02 Atatürk Devlet Hastanesi ile ilgili kararı Sağlık Bakanlığı verecek17:01 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel: “İsrail’in UCM’ye karşı gerçekleştird...17:00 Zonguldak’ta trafik ekipleri çakar denetimi yaptı16:58 Fatih’te cenaze namazı kılınan adamın yaşadığının belirlenmesinin ardından...16:56 Türkeli’de mantar bolluğu
Sahil Park
Yaşam 23 Haziran 2024 - 09:35 Yorum: 0

Bir günlük çöp bilançosu fotoğraf karesine zor sığdı

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ve belediyede çalışanları, yaptıkları sahil temizliğinin ardından çekindikleri fotoğraf karesi, insan eliyle kirletilen sahillerin bir günlük çöp bilançosunu gözler önüne serdi.Bursa’nın Mudanya il...

Bir günlük çöp bilançosu fotoğraf karesine zor sığdı

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ve belediyede çalışanları, yaptıkları sahil temizliğinin ardından çekindikleri fotoğraf karesi, insan eliyle kirletilen sahillerin bir günlük çöp bilançosunu gözler önüne serdi.
Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaz aylarında üçe katlanan nüfus artışı, beraberinde çevre kirliliğini de getiriyor. Mudanya Belediyesi, gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürse de, vatandaşların sahilleri şuursuzca kirletmesinin önüne geçemiyor. Vatandaşlara mesaj vermek isteyen Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ise, belediye personeliyle bir olup örnek bir davranışa imza attı. Belediyede çalışan yaklaşık 60 gönüllü ve Başkan Dalgıç, sabahın ilk ışıklarıyla Güzelyalı Sahilini elleriyle temizledi.
Sigara izmaritlerinden en küçük çöplere kadar titiz bir şekilde sahillerinin temizlenmesiyle çalışmayı sonlandıran ekibin son fotoğraf karesi ise içler acısı tabloyu gözler önüne serdi. Fotoğraf karesine sığması için büyük çaba sarf edilen çöplerin, bir günlük bilançonun eseri olması ise herkesin daha dikkatli olmasının bir göstergesi oldu.
Sosyal medya hesabından fotoğraf karelerini paylaşan Başkan Deniz Dalgıç, "Bugün çalışma arkadaşlarım ve gönüllülerimiz ile birlikte yerlere atılan çöplerin fazlalığına dikkat çekmek için anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik. Çevresine ve topluma karşı duyarsız kişilerin, sürekli yerlere çöp atmalarından dolayı kirliliğin önüne geçmekte güçlük çekiyoruz. Buna artık bir son vermeliyiz. Yaşadığımız kenti temiz tutmak için, herkesin duyarlılığına ve sorumluluk almasına ihtiyacımız var. Temizlemeye çaba harcamaktansa, kirletmemek çok daha kolay. Birimizin, hepimizin çöpünü toplamasındansa, her birimiz kendi atığımızı yönetsek çok daha yaşanabilir bir ilçe olacağız. En iyi temizlik kirletmemektir. Mudanya’ya temizlik yakışır" notunu da düşmeyi ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri