Bilecik 1. Amatör play-off ilk maçında Bilecik Gençlerbirliği Spor Kulübü, Osmanelispor ile oynadığı müsabakanın son dakikalarında sahadan çekildi.
Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonunu belirleyecek olan play-offların ilk maçında Bilecik Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Osmanelispor, Gölpazarı İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin 90+7. dakikalarında Bilecik Gençlerbirliği futbolcuları ve teknik ekibi, hakeme yönelik tepkiler nedeniyle sahadan çekilme kararı aldı.
Maçın bu şekilde sona ermesi, hem sporcular hem de taraftarlar arasında şaşkınla karşılandı. Hakem kararlarının maçın sonucuna etkisi ve sahadan çekilme kararı, yerel futbol camiasında tartışmalara yol açtı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.