malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2024 - 10:55 Yorum: 0

Bilecik’te duyarlı 40 kişi kan bağışında bulundu

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde duyarlı 40 kişi kan bağışında bulunurken, 10, 25 ve 35 bağış sayısına ulaşanlara madalya ve plaketleri takdim edildi.Gölpazarı’na her 3 ayda bir Eskişehir Kan Merkezinden gelen ekiplere ilçe halkından yoğ...

Bilecik’te duyarlı 40 kişi kan bağışında bulundu

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde duyarlı 40 kişi kan bağışında bulunurken, 10, 25 ve 35 bağış sayısına ulaşanlara madalya ve plaketleri takdim edildi.
Gölpazarı’na her 3 ayda bir Eskişehir Kan Merkezinden gelen ekiplere ilçe halkından yoğun ilgi görüldüğü dikkatlerden kaçmazken, bugün de duyarlı 40 kişi kan bağışında bulundu. Gönüllü olarak kan bağışı yapan Ahmet Karakaya “Kan bağışı insani bir sorumluluktur. Kan kaynağı insan olan ve yapay olarak üretilmeyen bir maddedir. Sadece gönüllü bağışçılardan elde edilir. Gönüllü bir kan bağışçısı olun ve başkalarına ilham kaynağı olun. Düzenli bağışçı olmayı ve yıl boyunca kan vermeyi kendinize taahhüt edin. Arkadaşlarınızı ve ailenizi düzenli kan bağışçısı olmaya teşvik edin. Kan sürekli ihtiyaçtır. Verenlerin hepsini tebrik ediyoruz" dedi.
Eskişehir Kan Merkezi yetkileri, Gölpazarı’nda çok duyarlı vatandaşın olduğunu söyleyerek, "Yapılan her kan bağışı bir hastaya can ve doğaya bir fidan demektir. Bütün vatandaşlarımıza Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz, çünkü yapılamayan tek ilaç kandır. Tek kaynağı insandır, insandan başka da temin edilecek kaynağı yoktur. Yaşayan her insanın bir gün kana ihtiyacı olabileceğini unutmasınlar" denildi.
Öte yandan ilçede 10 bağış yapana bronz madalya, 25 bağış yapana gümüş madalya, 35 bağış yapana altın madalya, 45 bağış yapana plaketleri takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri