Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Ekonomi 15 Haziran 2024 - 14:39 Yorum: 0

Bilecik İl Özel İdaresinin araç filosuna yenileri eklendi

Bilecik İl Özel İdaresinin araç filosuna toplam bütçesi 150 Milyon lirayı bulan 20 adet iş makinesi eklendi.105 adet iş makinesi ve hizmet araçlarıyla 4 bin 307 kilometrekare yüz ölçümüne sahip 8 İlçe, 282 köy ve bağlısında bulunan bin...

Bilecik İl Özel İdaresinin araç filosuna yenileri eklendi

Bilecik İl Özel İdaresinin araç filosuna toplam bütçesi 150 Milyon lirayı bulan 20 adet iş makinesi eklendi.
105 adet iş makinesi ve hizmet araçlarıyla 4 bin 307 kilometrekare yüz ölçümüne sahip 8 İlçe, 282 köy ve bağlısında bulunan bin 906 kilometrelik yol ağzında 32 bin 105 nüfusa hizmet veren kurum, 20 adet yeni iş makineleriyle gücüne güç kattı. İdareye alınan yeni araçlar ise şöyle; 8 adet damperli kamyon, 1 adet kasalı kamyon,1 adet çekici tır,3 adet kanal kazıcı,2 adet greyder,1 adet mobil konkasör, 1 adet eleme makinesi,1 adet lowbed,1 adet forklift, 1 adet yama silindiri.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri