malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 29 Kasım 2023 - 15:49 Yorum: 0

Beyşehir Gölü’nde yasa dışı av denetimleri

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü’nde yasa dışı avlanmanın önüne geçilebilmesine yönelik denetimler devam ediyor.Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri tarafından yürütülen denetim ve kont...

Beyşehir Gölü’nde yasa dışı av denetimleri

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü’nde yasa dışı avlanmanın önüne geçilebilmesine yönelik denetimler devam ediyor.
Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri tarafından yürütülen denetim ve kontrol faaliyetlerinin sürdüğü bildirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ilgili su ürünleri kanunu kapsamında Beyşehir’de faaliyet gösteren balık işleme tesisleri, balık alım kantarları, balıkçı tekneleri ile perakende satış yerlerinin denetlendiği belirtilerek, “Ayrıca su ürünleri nakli yapan araçlarda yürütülen yol kontrolleri ile denetlenmiş olup, özellikle avı yapılan su ürünlerinin boy limitine uygun olarak avlanıp avlanmadığı hususu kontrol edilmiştir. Denetimlerde, yağ balığı gibi endemik türlerin avının yapılıp yapılmadığı da incelenmiştir. Balıkçı sektörünün tüm paydaşlarına endemik tür olan yağ balığı avının yasak olduğunu ve sürdürülebilir bir avlanma için balık boy tahditlerine uymaları gerektiğini hatırlatır, bereketli bir av sezonu dileriz” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri