Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ekim 2024 - 20:43 Yorum: 0

Beyoğlu’nda polisten kaçan şahıslardan biri tutuklandı

Beyoğlu’nda polisin uygulama yaptığı sırada kaçan 3 motosikletli şahıs yakalandı. Üzerlerinde silah ele geçirilen 3 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beyoğlu İlçe Emniy...

Beyoğlu’nda polisten kaçan şahıslardan biri tutuklandı

Beyoğlu’nda polisin uygulama yaptığı sırada kaçan 3 motosikletli şahıs yakalandı. Üzerlerinde silah ele geçirilen 3 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin İstiklal Mahallesi’nde yaptıkları denetim sırasında, ‘dur’ ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü kaçtı.
Polis ekipleri, kaçan motosikleti takip etmeye başladı. Bu sırada şüpheli şahıs yol kenarında bekleyen 2 kişinin yanına geldi. Kısa süre sonra kaçan kişi ve diğer 2 şahıs bindikleri motosikletlerle kaçmaya başladı, ancak sivil polis ekipleri şahısları yakaladı.
Yapılan kontrolde şahısların E.T., V.Ö. ve E.D. olduğu tespit edildi. Polis, yaptığı üst aramasında E.T. isimli şahıs üzerinde 1 adet ruhsatsız silah ve 16 adet fişek ile 2 adet çelik plaka, V.Ö. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada ise atışa hazır vaziyette 1 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet fişek ile birlikte 1 adet motosiklet kaskı ele geçirildi.
Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri biten şüpheliler adliyeye sevk edildi. E.D. ve V.Ö. isimli şahıslar serbest bırakılırken, E.T. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri