malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 18 Kasım 2023 - 10:06 Yorum: 0

Beylikova’daki 25 mahallenin yolları onarıldı

Eskişehir’in Beylikova Belediyesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 3. Bölge Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki 25 mahallenin bozulan tarla yolları onarıldı.Beylikova ilçesine bağlı 25 mahallede tarım arazilerine ulaşımda kullanıla...

Beylikova’daki 25 mahallenin yolları onarıldı

Eskişehir’in Beylikova Belediyesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 3. Bölge Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki 25 mahallenin bozulan tarla yolları onarıldı.
Beylikova ilçesine bağlı 25 mahallede tarım arazilerine ulaşımda kullanılan ve zamanla bozulan yollar, Beylikova Belediyesi ve DSİ 3. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla onarıldı. Bahse konu mahallelerde ikamet eden ve çoğunluğu tarımla uğraşan vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnuniyet duydu. Konuyla ilgili konuşan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, “Akköprü, Doğray, İmikler, Süleymaniye, Kızılcaören, Yalınlı, Yeniyurt, Gökçeayva, Yukarıiğdeağacı, Aşağıiğdeağacı, Sulataniye, Rahmiye, Aşağıdudaş, Yukarıdudaş, Doğanoğlu, Parsibey, Uzunburun, İkipınar, Halilbağı, Okçu ve Emircik mahallerinde bozulan tarla yolları iyileştirme çalışmaları Beylikova Belediyesi ve DSİ 3. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin iş birliği ile tamamlandı. Mahallerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri