malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 29 Ocak 2024 - 09:42 Yorum: 0

Beyaz gelinliğini giyen Muradiye Şelalesi’ne yoğun ilgi

Van’ın Muradiye ilçesinde bulunan ve her mevsim ziyaretçilerin akınına uğrayan Muradiye Şelalesi, beyaz görüntüsüyle misafirlerini adeta mest ediyor.Her mevsim olduğu gibi kış aylarında da cıvıl cıvıl olan Muradiye Şelalesi, yurdun dör...

Beyaz gelinliğini giyen Muradiye Şelalesi’ne yoğun ilgi

Van’ın Muradiye ilçesinde bulunan ve her mevsim ziyaretçilerin akınına uğrayan Muradiye Şelalesi, beyaz görüntüsüyle misafirlerini adeta mest ediyor.
Her mevsim olduğu gibi kış aylarında da cıvıl cıvıl olan Muradiye Şelalesi, yurdun dört bir yanında ziyaretçi akınına uğruyor. Kışın donmuş görüntüsü yazın ise gürül gürül akan suyuyla büyük ilgi gören şelale, bu mevsimde de yoğun ilgi görüyor. Bol bol hatıra fotoğrafı çeken misafirler, kartopu oynamayı da ihmal etmiyor.
İstanbul’dan gelen Ayhan İlhan isimli ziyaretçi, her mevsim Muradiye Şelalesi’ne geldiğini belirterek, “Her gelişimde buradan ayrılmak istemiyorum, çünkü her yönüyle muhteşemdir” dedi.
Antalya’dan gelen Dilek Koç Yiğit ise herkesin Antalya’ya geldiğini ancak kendisinin de buraları çok sevdiğini belirterek, “Şelalenin yazı ayrı kışı ayrı bir güzelliktedir. Hep buralarda kalmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri