Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 15 Ağustos 2024 - 10:52 Yorum: 0

Beren Yeşilırmak: "Finale yükselmek ve şampiyon olmak istiyoruz"

20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı’nda kaptan Beren Yeşilırmak, U20 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda yarı finalde Polonya’yı yenerek finale yükselmek ve finalde de rakiplerini mağlup edip Avrupa şampiyonu olmak istediklerini sö...

Beren Yeşilırmak: 'Finale yükselmek ve şampiyon olmak istiyoruz'

20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı’nda kaptan Beren Yeşilırmak, U20 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda yarı finalde Polonya’yı yenerek finale yükselmek ve finalde de rakiplerini mağlup edip Avrupa şampiyonu olmak istediklerini söyledi.
U20 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda grup etabını namağlup lider tamamlayarak yarı finale yükselen 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı’nda kaptan Beren Yeşilırmak, Polonya maçı öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonu internet sitesine açıklamalarda bulundu. Grubu lider tamamladıkları için mutlu olduklarını aktaran Yeşilırmak, "Avrupa Şampiyonası’nın grup aşamasının sistemi bizim alışık olmadığımız bir sistem ama grup etabını çok güzel şekilde geçirip lider olarak tamamladık. Çok mutluyuz. Yarı final için de heyecanlıyız. Rakibimizle bu sezon ilk kez karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizi geçerek finale yükselmek ve şampiyon olmayı çok istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Türkiye-Polonya yarı final karşılaşması yarın saat 16.30’da oynanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri