malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ekim 2024 - 10:28 Yorum: 0

Berber salonu işleten kardeşler dükkanı hayvanat bahçesine çevirdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde berber salonu işleten Cuma Şeyh Hasan ve kardeşi Yusuf Şeyh Hasan, iş yerinin bir köşesinde 6 çeşit kuş türünden toplam 140 kuş türü besliyor.Cuma Şeyh Hasan ve kardeşi Yusuf Şeyh Hasan, 2012 yılında ailes...

Berber salonu işleten kardeşler dükkanı hayvanat bahçesine çevirdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde berber salonu işleten Cuma Şeyh Hasan ve kardeşi Yusuf Şeyh Hasan, iş yerinin bir köşesinde 6 çeşit kuş türünden toplam 140 kuş türü besliyor.
Cuma Şeyh Hasan ve kardeşi Yusuf Şeyh Hasan, 2012 yılında ailesiyle birlikte Kızıltepe’ye yerleşti. Ağabey-kardeş, 15 metrekarelik iş yerlerini zamanla kuş bahçesine çevirdi. Dükkanda Java, Hint bülbülü, saka, kanarya gibi 6 türden 140 kuş bulunuyor. Kardeşlerin oluşturduğu kuş bahçesi en çok çocuklarıyla tıraşa gelen ailelerin ilgisini çekiyor.
Kuşları beslemeyi sevdiklerini belirten Yusuf Şeyh Hasan, “Ağabeyimle birlikte bu dükkanı işletiyoruz. İlk önce o berberliğe başladı, sonra ben de başladım. Arkaya bir kuş bahçesi yapalım dedik. Farklı 6 çeşit kuş koyduk. Şu an 140’a yakın kuşumuz var. Kuşları beslemeyi seviyoruz. Genelde ağabeyim bakıyor” dedi.
Tıraş olmayanların bile kuşları görmek için dükkana geldiğini ifade eden Hasan, “Müşterilerin tepkisi çok güzel. Gelen çocuklar çok seviyor. Tıraş yapınca bazen çocuklar yaramazlık yapabiliyor. Kuşları gördükleri zaman normal bir şekilde tıraş olabiliyorlar. Aileler çok seviyor" diye konuştu.
Müşterilerden Cihat Hüseyin, dükkana tıraşa gelen müşterilerin kuş sesleri eşliğinde doğal bir ortamda tıraş oldukları için rahatladıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri