Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 12 Ekim 2024 - 17:45 Yorum: 0

Belediyeden Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı etkinlik

Kız çocuklarının cinsiyetlerinden ötürü maruz kaldıkları eşitsizlik konusunda farkındalığın artırılması amacıyla ilan edilen ’11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı...

Belediyeden Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı etkinlik

Kız çocuklarının cinsiyetlerinden ötürü maruz kaldıkları eşitsizlik konusunda farkındalığın artırılması amacıyla ilan edilen ’11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bodrum’un Gümbet Mahallesinde yer alan Hüseyin Boyacı İlkokulu’nda, Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Bodrum Belediye Başkan Vekili Halil Eser ve eşi Zehra Eser, Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Av. Gözde Çakıroğlu, Okul Müdürü Figen Gökmen, öğretmenler, öğrenciler ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelleri katıldı.

Sabah saatlerinde başlayan etkinlikte Bodrum Belediyesi logosu ile 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü yazılı dev boyuttaki kumaş üzerine renkli boyalar ile kız öğrenciler el baskısı yaptı. Etkinlik boyunca coşku dolu anlar yaşanırken tüm renkleri ayrı ayrı kullanarak yaptıkları rengarenk el baskıları, okulda görsel bir şölen oluşturdu. Etkinlik süresince Başkanvekili Halil Eser, öğrenciler ile birlikte el baskısı yaparak kız çocuklarının mutlu gününde sevinçlerine ortak oldu.

Teneffüs zili çaldığında ise okulun kız-erkek tüm öğrencileri, etkinlik alanında toplanarak çalan neşeli müzikler eşliğinde hep birlikte dans etti. Etkinlik, deve cüce oyunu ve hikâye okuma etkinliği ile sona erdi.

Belediyeden Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı etkinlikBelediyeden Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı etkinlik
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri