Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 13 Ağustos 2024 - 11:39 Yorum: 0

Belediye personelleri halı sahada stres atacak

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, çalışma arkadaşları arasındaki dayanışmayı ve sosyalleşmeyi teşvik etmek amacıyla belediyenin farklı birimlerini bir araya getirecek halı saha turnuvası düzenliyor.Efeler Belediye Başkanı Anı...

Belediye personelleri halı sahada stres atacak

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, çalışma arkadaşları arasındaki dayanışmayı ve sosyalleşmeyi teşvik etmek amacıyla belediyenin farklı birimlerini bir araya getirecek halı saha turnuvası düzenliyor.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hayata geçirdiği uygulamalarla çalışma arkadaşlarını memnun etmeyi sürdürüyor. Bu durumun son örneği 14 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de Mehmet Anbarlı Spor Tesisleri’nde yapılacak santrayla birlikte hayata geçecek. Halı saha turnuvasının, belediyenin farklı birimlerini bir araya getirerek hem rekabeti hem de iş birliği duygusunu yükseltmesi hedefleniyor.

Efeler Belediyesi’nin bu tür organizasyonları, sadece spor yapma fırsatı sunmakla yetinmiyor, aynı zamanda personel memnuniyetini ve motivasyonunu artırıyor. Çalışanlar, bu tür sosyal etkinliklerde daha yakın ilişkiler kurarak, iş yerinde daha güçlü bir ekip duygusu geliştirebiliyor. Başkan Anıl Yetişkin’in bu projesi, çalışma arkadaşları tarafından da takdirle karşılandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri