Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yeşilyurt Büyükşehir Belediyesi
Türkiye 30 Mart 2025 - 10:49 Yorum: 0

Bayramlıklar Kıyafet Evi’nden

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlar kapsamında hayata geçirdiği ‘Kıyafet Evi’ projesiyle dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor.Kıyafet Evi, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da minik kalpleri ısıtmaya...

Bayramlıklar Kıyafet Evi’nden

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlar kapsamında hayata geçirdiği ‘Kıyafet Evi’ projesiyle dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor.
Kıyafet Evi, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da minik kalpleri ısıtmaya ve ailelerin bayram coşkusunu artırmaya devam ediyor. Bayramın en büyük heyecanlarından biri olan yeni kıyafet hayali, Kıyafet Evi sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklar için gerçek oluyor. Sosyal güvencesi bulunmayan ailelerin 0-12 yaş aralığındaki çocukları, her bayram öncesinde olduğu gibi bu yıl da mağaza konseptinde hazırlanan Kıyafet Evi’nden diledikleri kıyafetleri seçerek, bayram sevincini doyasıya yaşıyor.

"Kıyafet Evi’nden bugüne kadar 21 Bin 300 aile faydalandı"
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen projeyle, dar gelirli ailelerin çocukları için ayırdıkları giyim bütçesine destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Kıyafet Evi görevlisi Zilan Özdemir, "Dar gelirli ailelerimizin çocukları için ayırdıkları giyim bütçesine destek olmak ve bir nebzede olsa ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçen Kıyafet Evi, 2020 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor" dedi.
Kıyafet Evi’nden faydalanan aile sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Özdemir, "Bugüne kadar ’Kıyafet Evi’nden yararlanan aile sayısı 21 bin 300. Kıyafet Evi’nden faydalanmak isteyen aileler, gerekli belgeler ile başvuru yapabilirler. Evrakların incelenmesi ve onaylanmasının ardından da Kıyafet Evi’nden faydalanabilirler" ifadelerine yer verdi.
Kıyafet evindeki seçenekleri de aktaran Özdemir, "Dar gelirli ailelerimizin 0-12 yaş arası çocuklarına yılda 3 defa ve her seferinde 3 parça olmak üzere ayakkabı, mont, alt ve üst giyim ile iç giyim desteği sağlıyoruz. MERCEK Kurs Merkezlerindeki kursiyerlerin diktikleri kıyafetlerde Kıyafet Evi’nde yer alıyor. Çocuklar kıyafetlerini kendileri seçiyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber