Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 16 Haziran 2024 - 12:02 Yorum: 0

Bayram tatili ve sıcak ilçeyi sessizliğe bürüdü

Adana’nın Kozan ilçesinde hava sıcaklığı nem ile birlikte 50 derece hissedilince Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar yayla ve denizlere akın etti, ilçe sessizliğe büründü.Aşırı sıcakların etkili olduğu Kozan’da meteoroloji...

Bayram tatili ve sıcak ilçeyi sessizliğe bürüdü

Adana’nın Kozan ilçesinde hava sıcaklığı nem ile birlikte 50 derece hissedilince Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar yayla ve denizlere akın etti, ilçe sessizliğe büründü.
Aşırı sıcakların etkili olduğu Kozan’da meteorolojinin gölgede ölçtüğü sıcaklık değeri 38 olsa da yüzde 100’lere varan nem nedeniyle hissedilen sıcaklık hem gündüz hem de gece 50 dereceye dayanıyor. Bu nedenle Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar yaylalara ve denize akın ederek ilçeyi boşalttı. Bayramın ilk günü ilçe sessizliğe büründü. İlçede Kurban Bayramı için yayla evlerini tercih eden vatandaşlar yaylalara çıkınca kent merkezi bomboş kaldı. Sokakların sakinliği havadan dron ile görüntülenirken ilçede sessizlik hâkim oldu.
Adnan Menderes Parkı’nda bulunan Adem Delibaş isimli vatandaş, Kozan’da caddelerin bayramın ilk günü bomboş kaldığını ifade ederek, "Vatandaşlar kurban kesimi için yayla evlerine gitti. Bu nedenle kent sessiz kaldı. Başka zaman olsa buralar insan kaynardı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri