Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Ekonomi 23 Haziran 2024 - 14:39 Yorum: 0

Bayram bitti, balıkçılar satışların artmasını bekliyor

Düzce’de Kurban Bayramı sonrasında balık tezgahlarında Karadeniz’den çıkan barbun kilosu 350, mezgit 300 liradan alıcı buluyor. Balıkçılar ise Kurban Bayramı’nın bitmesiyle balık satışlarının artmasını bekliyor.Düzce’nin Karadeniz’e kı...

Bayram bitti, balıkçılar satışların artmasını bekliyor

Düzce’de Kurban Bayramı sonrasında balık tezgahlarında Karadeniz’den çıkan barbun kilosu 350, mezgit 300 liradan alıcı buluyor. Balıkçılar ise Kurban Bayramı’nın bitmesiyle balık satışlarının artmasını bekliyor.
Düzce’nin Karadeniz’e kıyısı Akçakoca’da kayık ve oltalarla tutulan balıklar tezgahları süslüyor. Balıkçı Hasan Usta, yaz aylarına göre Kurban Bayramı’nda balık satışlarının iyi olduğunu belirterek, "Kurban Bayramı’nda balık satışları yaz aylarında olması gerektiği gibi güzeldi. Güzel bir haraketlilik vardı. Yaz balıkçılığı kayıklarımız kıyıdan tuttuğu az olduğu için mecbur pahalı oluyor. Barbun, mezgit yerli, istavrit Bursa’dan geliyor, şu an burada yok. Alım gücü zayıf. Tek temennimiz balık satışlarının artmasıdır" ifadelerini kullandı.
Tezgahta balık fiyatları ise şöyle; uskumru tane 60 TL, mezgit kilosu 300 TL, istavrit kilosu 250 TL, barbun kilosu 350 TL, hamsi kilosu 200 TL, çupra tanesi 150 TL, levrek tanesi 100 ile 150 TL ve dilim somon kilosu 300 TL’den satılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri