Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:21 Sungurlu Meslek Yüksek Okulu’nda doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı16:19 Germencik’te 227 bin bandrolsüz tütün ele geçirildi16:19 Çatıda mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı16:19 Dokuz ayda 537 kurtarma yaptılar16:18 Bartın’da hem yağmur hem de kar yağışı etkili oldu16:18 Deprem hatırlatması yapan Başkan Alemdar: “Dönüşüm için bir olalım, birlikt...16:18 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "2002 yılında 8 milyar lira olarak...16:17 İsrail ordusu: "Hamas lideri Yahya Sinwar’ın ölmüş olma ihtimali araştırılı...16:17 Artvin’in Hopa ilçesinde yamaçtan kopan kayalar park halindeki 7 araca hasa...16:17 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Kabine dönemimizde 166,5 ton uyuşturucu mad...16:15 Düzce’de Eylül ayında 884 konut satıldı16:14 Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için yürüdüler16:14 Iğdır’daki kaçakçılık operasyonunda 6 tabanca ele geçirildi16:14 Rus Bakan Yardımcısı Ryabkov: “İsrail’i İran’ın nükleer altyapısına saldırm...16:14 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "2025 yılı Merkezi Yönetim Bütçesinde bütç...16:13 Davayı kazanan işçinin işbaşı yaptırılmamasına tepki16:11 İzmir’de tarım arazisinde çıkıp ormana sıçrayan yangın söndürüldü16:11 Ardahan’ın yüksek kesimlerine kar yağdı16:11 Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü16:10 Ertuğrul Doğan’dan, Abdülkadir Ömür’e sert sözler!
Yaşam 17 Ekim 2024 - 13:53 Yorum: 0

Bayburt’ta yaylalar beyaz örtüyle kaplandı

Bayburt’un yüksek kesimlerindeki yaylalar, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.Kentin yüksek rakımlı yaylaları, etkili olan kar yağışıyla birlikte kış mevsimini karşıladı. Özellikle Bayburt’un Aydıntepe ilçesi ile Trabzon’un Çayka...

Bayburt’ta yaylalar beyaz örtüyle kaplandı

Bayburt’un yüksek kesimlerindeki yaylalar, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.
Kentin yüksek rakımlı yaylaları, etkili olan kar yağışıyla birlikte kış mevsimini karşıladı. Özellikle Bayburt’un Aydıntepe ilçesi ile Trabzon’un Çaykara ilçesi arasında bulunan 2 bin 400 rakımlı Soğanlı Dağı eteklerindeki Dumlu, Kavlatan ve Günbuldu köyleri, yaylalar ve Bayburt-Erzurum arasındaki Kop Dağı beyaz örtüyle kaplandı. Yüksek kesimlerde kış adeta geri döndü. Yüksek kesimlere yağan karla birlikte il genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düştü.
Soğuk havanın etkisine giren kentin yüksek kesimlerindeki kar yağışının aralıklarla birkaç gün daha etkili olacağı tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri