Batman’ın Gercüş ilçesinde kümese giren yırtıcı hayvan, 80 tavuğu telef etti.
Gercüş ilçesinde dün gece saatlerinde kümese giren yırtıcı hayvan, 9 kişilik ailenin 80 adet tavuğunu telef etti. Feyzullah Korkut, tavukların ağabeyinin geçim kaynağı olduğunu belirterek, "Bundan yaklaşık iki sene önce Adana ilinde deprem nedeniyle evleri zarar gördü ve Gercüş ilçesine yerleşti. Burada da tavuk ve hayvancılıkla uğraşmaya başladılar. Gece geç saatlerde tilki mi sansar mı onu görmediğimiz için bilmiyoruz. Geç saatlerde kümese girip bütün tavuklarını telef etmişler. Yetkililer bu konuda biraz yardımcı olurlarsa seviniriz. Ağabeyim hasta olduğundan dolayı çalışamıyor, geçim kaynağının büyük kısmını tavuklardan elde ediyordu. Bunlar da gördüğünüz gibi hepsi telef oldu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.