Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 10 Ekim 2024 - 12:58 Yorum: 0

Batman Havalimanında bir ayda 53 bin 955 yolcu uçtu

Batman Havalimanından, 2024 yılı Eylül ayında, 53 bin 955 yolcu uçtu.Devlet Hava Meydan İşletmeleri (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Eylül ayında Batman Havalimanından uçakla seyahat edenlerin istatistiklerini açıkladı. DHMİ Genel Müdürlüğü tar...

Batman Havalimanında bir ayda 53 bin 955 yolcu uçtu

Batman Havalimanından, 2024 yılı Eylül ayında, 53 bin 955 yolcu uçtu.
Devlet Hava Meydan İşletmeleri (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Eylül ayında Batman Havalimanından uçakla seyahat edenlerin istatistiklerini açıkladı. DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı Eylül ayı Batman Havalimanı istatistiklerine göre, iç hat yolcu trafiği 53 bin 955, kişi oldu. İç hat iniş-kalkış yapan uçak sayısı 298’e ulaştığı belirtildi. Yük trafiğinin ise toplamda 568 ton olarak gerçekleştiği kaydedilen açıklamada, 2024 yılı ilk 9 aylık gerçekleşme verilerine de yer verildi. Bu verilere göre Batman Havalimanından Ocak ve Eylül sonuna kadar 485 bin 348 yolcu hizmet aldı. Yük trafiği ise 2 bin 830, yük trafiği ise 5 bin 242 ton olarak gerçekleşti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri