Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 10 Ağustos 2024 - 13:29 Yorum: 0

BASKİ, Karesi kırsalının su problemini muhtarlardan dinledi

Karesi’nin kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, su ve altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üreteceklerini ifade...

BASKİ, Karesi kırsalının su problemini muhtarlardan dinledi

Karesi’nin kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, su ve altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üreteceklerini ifade etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın su ve altyapı sorununu çözmek için gerekli talimatları vermesinin ardından BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, 20 ilçenin mahalle muhtarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Daha önce Karesi merkez mahalle muhtarlarını dinleyen Başkan Öztürk, iki gün süren kırsal mahalle toplantılarında ilçenin ihtiyaç duyduğu hizmetler hakkında notlar aldı. BASKİ Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının da yer aldığı toplantıda bölgedeki yatırımların aralıksız olarak devam edeceği dile getirildi.
“Halkımızın talepleri önceliğimiz”
Balıkesir’in yıllardan beri çözülemeyen alt yapı sorunlarını kalıcı olarak gidermeyi amaçladıklarını ifade eden BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk “Karesi kırsal mahalle muhtarlarımızla verimli geçen bir toplantı yaptık. Kırsalda yaşanan sorunların takipçisiyiz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın su ve altyapıya dair ihtiyaçlarını bizlere iletiyorlar. Halkımızın talepleri bizim önceliğimiz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’ın, altyapı projelerinin hızla tamamlanması konusundaki talimatları doğrultusunda biz de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Su ve altyapı projelerinin hızlı bir şekilde tamamlayacağımızı muhtarlarımıza aktardık” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri