Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:23 Hakkari’ye gelen öğrencilere sıcak karşılama09:21 Sinop Tarihi Cezaevi teşhir-tanzim ve yürüyüş yolları ihalesi yapıldı09:17 Sürülerin tozlu su yolculuğu ortaya kartpostallık görüntüler çıkarıyor09:16 Adana’da kara yollarında mobil orman kontrol noktaları kuruldu09:15 Herkesin düz gittiği istikamette geri geri giden sürücü kamerada09:11 Ucuz arsa satma vaadi ile vatandaşları dolandıran 7 şüpheliden 3’ü tutuklan...09:10 Kayseri’de 17 ekip ile Narko-Kom Uygulaması: 70 bin dal makaron ele geçiril...09:09 8 yıl önce devlet desteğiyle 31 koyun alan mahallenin tek kadın çobanı, koy...09:07 Tüpçünün motosiklet tutkunu kedisi08:59 İskenderun körfezinde nesli tükenmekte olan Akdeniz foku kameralara yakalan...08:56 Yurtta hava durumu08:55 Discord üzerinden suç içerikli paylaşımlar hakkında çalışmalar devam ediyor08:22 8 ayrı suç örgütüne “Kuyu-32” ve -Kuyu-33” operasyonları: 95 şüpheli yakala...08:11 Bakan Yerlikaya: “Bursa’da ambulansın önünü kesen şüpheliler yakalandı”06:42 BM Genel Sekreteri Guterres’i “istenmeyen kişi” ilan eden İsrail’e 104 ülke...05:36 İrlanda Başbakanı Harris’ten İsrail’in UNIFIL saldırılarına tepki05:24 Üniversite öğrencilerinden çevre temizliği05:24 Kadın polisler, şehit kadın polislerin anısına fidan diktiler05:24 Tercan Halk Eğitim Merkezi yenileniyor05:24 Salih Baba Yurt Müdürlüğü’nden anlamlı dünya kız çocukları günü etkinliği
Sahil Park
Siyaset 05 Nisan 2024 - 13:52 Yorum: 0

Başkan Yakut, mazbatasını aldı

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, ikinci dönem için mazbatasını aldı.31 Mart 2024 yerel seçiminde oyların yüzde 53’ünü alan Başkan Ramazan Yakut, Eleşkirt Seçim Kurulu Başkanı Muhide Öz’ün elinden mazbatasını alarak 2024-2029 dö...

Başkan Yakut, mazbatasını aldı

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, ikinci dönem için mazbatasını aldı.
31 Mart 2024 yerel seçiminde oyların yüzde 53’ünü alan Başkan Ramazan Yakut, Eleşkirt Seçim Kurulu Başkanı Muhide Öz’ün elinden mazbatasını alarak 2024-2029 dönemi belediye başkalığına resmen başladı.
Başkan Yakut yaptığı açıklamada, “İlk dönemde büyük bir aşkla işe başladık. Bu beş yıllık dönemde büyük tecrübeler kazandık, vatandaş ilçe tarihinde daha önce görülmemiş bir oyla omuzlarımıza çok büyük bir sorumluluk yükledi Allah’ın izniyle ustalık dönemimizde bunun üstesinden geleceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi bölgemizin en cazibeli ilçesi haline getireceğiz. Bu dönemde çok daha fazla hizmeti ilçemize kazandıracağız. Eleşkirt halkının verdiği bu destekle Bakanlıklar nezdinde elimiz daha da güçlendi. Ben bu saatten sonra bütün Eleşkirt’in belediye başkanıyım. Biz hizmetimizle beraber gönülleri de kazanmaya geldik” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri