malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Ekim 2024 - 13:45 Yorum: 0

Başkan Sezer vatandaşları çalışmalar hakkında bilgilendirdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, esnaflarla iş yerlerinde bir araya geldi. Başkan Sezer,...

Başkan Sezer vatandaşları çalışmalar hakkında bilgilendirdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, esnaflarla iş yerlerinde bir araya geldi. Başkan Sezer, ziyaret ettiği esnaflara bol ve bereketli kazançlar diledi. Vatandaşlardan ve esnaftan gelen talepleri dikkatle dinleyen Başkan Sezer, ilçede devam eden çalışmalar hakkında da hemşehrilerine bilgi verdi. İlçeye hak ettiği projeleri kazandırmak için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini dile getiren Başkan Sezer, yeni hizmetler için hemşehrileri ile istişarenin önemine değindi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri