Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2024 - 12:48 Yorum: 0

Başkan Sandıkçı’dan kahraman zabıtalara ödül

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, intihar teşebbüsünde bulunan vatandaşı kurtaran zabıta ekibine ödül verdi.Geçen günlerde Samsun-Ordu Karayolu’nun Canik ilçesi, Belediye Evleri Mahallesi’nde bulunan viyadük kısmının ü...

Başkan Sandıkçı’dan kahraman zabıtalara ödül

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, intihar teşebbüsünde bulunan vatandaşı kurtaran zabıta ekibine ödül verdi.
Geçen günlerde Samsun-Ordu Karayolu’nun Canik ilçesi, Belediye Evleri Mahallesi’nde bulunan viyadük kısmının üstüne çıkan ve eşinin kendisine boşanma davası açtığını belirterek viyadükten aşağıya atlamaya çalışan S.T.’nin, yoğun ikna çabaları sonucu intihar girişimini engelleyen Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gayretli çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdir topladı.
Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 44 yaşındaki vatandaşın hayatını kurtaran Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri Ayşe Madil, Özlem Akkaya ve Anıl Yıldız’ı özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte toplumun huzuru ve güveni için mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını ifade ederek, vatandaşın yaşamını kurtaran zabıta personellerini kutlayıp onlara ödül takdiminde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri