Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 09 Haziran 2024 - 09:01 Yorum: 0

Başkan Murat Orhan Tarihi Kentler Birliği Encümen üyesi seçildi

Mersin Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi.Tarihi Kentler Birliği’nin (TKB) 2024 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı İstanbul’da yapıldı. Toplantıda yapılan...

Başkan Murat Orhan Tarihi Kentler Birliği Encümen üyesi seçildi

Mersin Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi.
Tarihi Kentler Birliği’nin (TKB) 2024 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı İstanbul’da yapıldı. Toplantıda yapılan seçimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği’nin yeni başkanı seçildi.
Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’da, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi. Orhan, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tarihi Kentler Birliği’nin yapılan Olağan Meclis Toplantısı’nda encümen üyeliği görevine seçilmiş bulunmaktayım. Amacım görevimi sürdürürken ülkemin gelişimi, kalkınması, tanıtımı için çok çalışmak ve başarılı olmaktır. Ülkemize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri