malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:24 Bakan Yardımcısı Ünüvar: "Bundan sonra da inşa edilecek limanlar Yeşil Lima...17:20 Şehitler için dua edildi, karanfiller bırakıldı17:20 Balık dolu varillerden kilolarca uyuşturucu çıktı17:17 Marmaris, 29 Ekim’e hazırlanıyor17:17 Isparta’da kaybolan yaşlı adam sağ bulundu, yakınları gözyaşlarına hakim ol...17:16 Beyşehir’de okul kantinleri ve yemekhaneler denetlendi17:15 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Saldırıyla ilgili 174 şüpheli gözaltına alındı....17:12 Beyşehir’de öğrenciler “Bir kan, bir can” dedi17:10 Beyşehir Gölünde balık boy denetimi17:09 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Mardin’deki terör operasyonunda yaklaşık 3 saat...17:07 Sultangazi’deki Hoş Geldin Bebek" programında çocuklar gönüllerince eğlendi17:06 Giresun Belediyesi tüm konserleri iptal etti17:06 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Saat 15.30’da kadın terörist kendisini patl...17:05 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Olaya ilk müdahale 14 dakika içerisinde yap...17:05 Kuşadası Belediyesi’nden konservatuvar açıklaması17:04 Haluk Bayraktar: ’’ SAHA EXPO 2024’te 4.6 milyar doları ihracat olmak üzere...17:04 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Müdahaleden 48 dakika sonra erkek terörist...17:03 Selçuk Bayraktar: “Son nefesimize kadar tam bağımsızlık yolunda çalışmaya d...17:03 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: (TUSAŞ Saldırısı) "Hiçbir şekilde rehin alma...17:03 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "TUSAŞ saldırısında yaralanan 11 vatandaşımı...
Siyaset 25 Ekim 2024 - 15:12 Yorum: 0

Başkan Kurnaz: “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır”

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır. Yeni dönemde İlkadım ilçemizde bu kapsamda canla başla çalışacağız” dedi.Belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda, Belediye B...

Başkan Kurnaz: “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır”

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır. Yeni dönemde İlkadım ilçemizde bu kapsamda canla başla çalışacağız” dedi.
Belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri 2024 Yılı Değerlendirme, 2025 Yılı Planlama Ve Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, 2025 yılında yapılacak olan yatırımlar görüşüldü. Müdürlerden tasarruf tedbirlerine uymalarını, lüzumsuz harcamalardan kaçınılmasını isteyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, birim müdürlerini tek tek dinleyerek gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“Birimler arası koordinasyon önemli”
Belediyenin birimler arası hizmet ilişkileri ve koordinasyonunun önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlçemiz adına faydalı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. 2024 yılında birimlerimizin yaptıkları faaliyetleri değerlendirdik. Hizmetlerimiz daha etkin ve verimli nasıl olabilir? Bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Ayrıca 2025 yılı için çalışma planlarımızı ve öngörülerimizi ortaya koyuyoruz. Gelecek dönem proje ve hizmetlerimizi değerlendiriyor, planlıyoruz. Toplantımızın oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Birimlerimiz arasında koordinasyonu iyi sağladığımız takdirde çalışmalarımızın daha verimli olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Belediyecilikte mesai kavramı olmadığını hatırlatan Başkan İhsan Kurnaz, belediyeciliğin fedakarlık isteyen bir kurum olduğunu belirterek, mesai mefhumu gözetmeksizin sahada çalışan ekiplere de teşekkür etti.

Başkan Kurnaz: “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır”
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri