malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:18 UMKE 30. Bölge Tatbikatı Siirt’te yapıldı18:17 12. Türkiye Yemeklik Mantar Kongresi Bergama’da başladı18:17 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Bakanı Vladimir Putin ile...18:15 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Jeopolitik özelliklerimizle hem doğuy...18:13 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile...18:11 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i...18:06 TBMM Başkanvekili Adan: "Hiçbir terör örgütü ülkemizi yolundan döndüremez,...18:06 Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama18:06 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “3 şehidimiz, 14 yaralımız var”18:03 Hizbullah, Nasrallah’ın halefi Safiyuddin’in öldürüldüğünü doğruladı18:00 Mardin’de sürücüsünün kontrolünden çıkan tır bariyerlere çarptı17:55 Adem Büyük yeniden Yeni Malatyaspor’da17:54 UMED’den terör saldırısına kınama: "Birlik olma ve kararlı mücadele zamanı"17:54 NATO’dan Türkiye’ye destek mesajı: “NATO, müttefikimiz Türkiye’nin yanındad...17:52 Jandarma kılığına girip dolandırdı, jandarma tarafından yakalandı17:52 Hizbullah, Genel Sekreter Yardımcısı ve Hasan Nasrallah’ın halefi olarak gö...17:52 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Anka...17:47 Aleksander Ceferin, RAMS Park’ta17:46 UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray: 0 - Elfsborg: 0 (Maç devam ediyor)17:41 Sungurlu MYO’da “Uyum Haftası” döner ikramı ile sona erdi
Siyaset 23 Ekim 2024 - 14:13 Yorum: 0

Başkan Kul: "Terme’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, iç içe şekillendirmek istiyoruz"

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "İlçe halkının ekstra taleplerini bizzat vatandaşın ayağına giderek yerinde alıp Terme’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, iç içe şekillendirmek istiyoruz" dedi."Yaşayan ve yaşatan katılımcı bir...

Başkan Kul: 'Terme’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, iç içe şekillendirmek istiyoruz'

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "İlçe halkının ekstra taleplerini bizzat vatandaşın ayağına giderek yerinde alıp Terme’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, iç içe şekillendirmek istiyoruz" dedi.
"Yaşayan ve yaşatan katılımcı bir Terme" vaadiyle yola çıkan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ‘Mahalle Buluşmaları’nda ilçedeki vatandaşlarla buluşup görüş, öneri ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Şeffaf, katılımcı ve ortak akılla şekillenen daha güzel bir Terme için düzenlenen mahalle buluşmaları, Terme Kaymakamlığı öncülüğünde bu kez ilçenin Şuayip Mahallesi’nde yapıldı. Programa Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Eyüp Çakır, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarı Sedat Şen ve mahalle sakinleri katıldı.

"Aynı göz ve gönül hizasında olmanın güzelliğini yaşıyoruz"
Mahalle sakinlerinden gelen soruları almadan önce yaptığı konuşmada mahalle buluşmalarında göz ve gönül hizasında temas kurmanın güzelliklerini yaşadıklarını ifade eden Başkan Kul, "Terme Belediyesi olarak kaymakamlığımız öncülüğünde devam eden bu ‘Mahalle Buluşmaları’ ile ilçe halkının ekstra taleplerini bizzat vatandaşın ayağına giderek yerinde alıp Terme’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, iç içe şekillendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Talepleri tek tek not aldı
Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Şenol Kul, sorunların çözümü için ilgili birim müdürleri ile gerekli incelemelerin yapılacağını belirtti. Mahalle sakinlerinden gelen talepleri tek tek not alan Kul, “İlgili birim müdürlerimizle beraber gerekli incelemeleri yapacağız, isteklerinize dair sürecin takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Kul: Başkan Kul:
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri