Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 17 Ekim 2024 - 15:07 Yorum: 0

Başkan Karabacak’tan BEBKA’ya ziyaret

Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Başkanı Sabri Bayram’ı makamında ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette, Beylikova ilçesinde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında detaylı...

Başkan Karabacak’tan BEBKA’ya ziyaret

Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Başkanı Sabri Bayram’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Beylikova ilçesinde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgiler verildi. Başkan Karabacak, ilçenin kalkınma yolundaki stratejik adımlarını ve projelerin bölgeye katkılarını aktararak, bugüne kadar elde edilen başarıların altını çizdi. Ziyaret sırasında, önümüzdeki dönem için planlanan yeni projeler de masaya yatırıldı. Beylikova’nın gelişimini sürdürecek projeler için BEBKA Genel Sekreteri Sabri Bayram ile karşılıklı fikir alışverişi yapılarak, projelerin sürdürülebilirliği ve bölgeye getireceği kazanımlar değerlendirildi. Ayrıca, BEBKA’nın yılbaşında açıklamayı planladığı destek programları hakkında Başkan Bayram’dan önemli bilgiler alındı. Bu desteklerin, Beylikova’nın kalkınma hamlesini güçlendireceği ve projelerin daha hızlı hayata geçmesini sağlayacağı vurgulandı.
“BEBKA’nın desteği projelerimizin daha etkin olmasını sağlıyor”
Başkan Karabacak, “Beylikova’nın geleceğini inşa ederken, BEBKA’nın desteği ve işbirliği, projelerimizin daha geniş kapsamlı ve etkin olmasını sağlıyor. İlçemizi daha ileriye taşımak için güçlü bir vizyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Ziyaret, Beylikova’nın kalkınma yolundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, işbirliği ve desteklerle ilçenin her alanda gelişmeye devam edeceği mesajı verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri