Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 11 Şubat 2024 - 14:02 Yorum: 0

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Mesleki istihdamda marka olduk”

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede 5 yılda mesleki istihdama yönelik ciddi yol aldıklarını belirterek, mesleki istihdamda marka olduklarını söyledi.Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (CAMEK), mesleki isti...

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Mesleki istihdamda marka olduk”

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede 5 yılda mesleki istihdama yönelik ciddi yol aldıklarını belirterek, mesleki istihdamda marka olduklarını söyledi.
Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (CAMEK), mesleki istihdamda önderliğini sürdürüyor. Canik Belediyesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf Sanatkarlar Odası ve Lotus Belgelendirme iş birliğiyle Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (CAMEK) Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) uygulama sınavı gerçekleştirildi. CAMEK’te ücretsiz bir şekilde eğitim verilen bilgisayar destekli 3 boyutlu mobilya tasarım, cnc operatörü, mobilya döşeme kesim ve mobilya döşeme dikim alanlarında gerçekleştirilen uygulama sınavında başarılı olan vatandaşlar, meslek sertifikalarının sahibi oldu.
CAMEK’te mesleki eğitimlerin devam ettiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımıza, CAMEK’te oluşturduğumuz atölyelerimizde uygulamalı bir şekilde mesleki istihdama yönelik eğitim veriyoruz. 5 yılda binlerce vatandaşımızı meslek sahibi yaptık. Mesleki İstihdamda marka olduk. İlerleyen süreçte de vatandaşlarımızı farklı eğitim modüllerinde ücretsiz sertifikalı mesleki eğitimlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri