Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:25 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan, Slovenya Futbol Federasyonu’na ziyaret16:24 Bingöl’de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı16:23 Yenişehir Belediyesi’nde Afet Yönetimi Müdürlüğü’nün kurulması çalışmaları...16:23 Denizli Kent Lokantasının 2. şubesi açıldı16:22 Oda Orkestrası Konseri ‘Narin’e Ağıt’ temasıyla gerçekleşti16:22 Bandırma’da 24 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı16:22 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Merkezi yönetim bütçesinden sağlık hizmet...16:21 Pamukova’nın o mahallesi güçlü altyapıyla buluşuyor16:21 Zeytinburnu’nda geleceğin mühendisleri yetişiyor16:21 Sungurlu Meslek Yüksek Okulu’nda doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı16:19 Germencik’te 227 bin bandrolsüz tütün ele geçirildi16:19 Çatıda mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı16:19 Dokuz ayda 537 kurtarma yaptılar16:18 Bartın’da hem yağmur hem de kar yağışı etkili oldu16:18 Deprem hatırlatması yapan Başkan Alemdar: “Dönüşüm için bir olalım, birlikt...16:18 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "2002 yılında 8 milyar lira olarak...16:17 İsrail ordusu: "Hamas lideri Yahya Sinwar’ın ölmüş olma ihtimali araştırılı...16:17 Artvin’in Hopa ilçesinde yamaçtan kopan kayalar park halindeki 7 araca hasa...16:17 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Kabine dönemimizde 166,5 ton uyuşturucu mad...16:15 Düzce’de Eylül ayında 884 konut satıldı
Türkiye 17 Ekim 2024 - 12:57 Yorum: 0

Başkan Görgel: “Sebze ve meyve halimizde yeni iş yerlerini teslime hazırlıyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Sebze ve meyve halimizde depremlerde yıkılan iş yerlerimiz vardı. Süreci ekibimizle hızlandırdık ve hamdolsun 1 aya kadar da teslime başlıyoruz” dedi.Şehrin çeşitli noktalarında...

Başkan Görgel: “Sebze ve meyve halimizde yeni iş yerlerini teslime hazırlıyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Sebze ve meyve halimizde depremlerde yıkılan iş yerlerimiz vardı. Süreci ekibimizle hızlandırdık ve hamdolsun 1 aya kadar da teslime başlıyoruz” dedi.
Şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sebze ve meyve halini ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan’ın da yer aldığı programda Başkan Görgel, hal esnafıyla sohbet ederek taleplerini dinledi ve gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.
Ziyaret ve incelemelerinin ardından açıklama yapan Başkan Görgel, “6 Şubat depremlerinde en çok hasar alan yerlerden biri de sebze meyve halimiz. 16 iş yerimiz hiç kullanılamayacak haldeydi. Göreve geldiğimizde sebze meyve halindeki çalışmaları hızlandırdık. 1 ay içerisinde buradaki dükkânları esnafımıza teslim etmeyi planlıyoruz. Bugün de esnaflarımızı ziyaret ederek, buradaki çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk. Esnaflarımız süreçten memnun olduklarını belirtti. Alandaki diğer iş yerlerimizin de iyileştirmesini yaparak esnaflarımızın daha güvenli ve sıhhi bir ortamda faaliyetlerini sürdürmelerini istiyoruz” diye konuştu.

"Türkiye’ye örnek bir proje hazırlıyoruz"
Başkan Görgel, Türkiye’ye örnek olacak bir hal projesi üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize yakışır, Türkiye’ye örnek bir hal projesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok sektörü barındıracağımız ve tedarik zincirlerini de içerisinde kapsayan bir kompleks olacak inşallah. Tabii bu süreçle ilgili paydaş kurumlarımız var. Ekiplerimiz şu an paydaşlarımızla görüşmelerini sürdürüyor. Hedefimiz şehrimizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak bir tesis. İnşallah tüm esnafımız ve bizler iş birliği içerisinde bu tesisi de şehrimize kazandıracağız” dedi.

Başkan Görgel: “Sebze ve meyve halimizde yeni iş yerlerini teslime hazırlıyoruz”Başkan Görgel: “Sebze ve meyve halimizde yeni iş yerlerini teslime hazırlıyoruz”
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri