Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Filistin’de İsrail askerleri tarafından şehit edilen Ayşenur Ezgi Eygi’nin adının verileceği parkta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Yapım aşamasındaki park alanında detaylı incelemelerde bulunan ve ilgili birim amirlerinden bilgi alan Başkan Gençay, "Kahraman şehidimiz Ayşenur Ezgi Eygi’nin adını, Didim’de bir parka vererek sonsuza dek yaşatıyoruz. Bu anlamlı parkta yerini alan heykeliyle birlikte, onun hatırasına olan saygımızı ve minnetimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Parkımızdaki çalışmalarımızı çok yakında tamamlayacağız"dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.