Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 21 Şubat 2024 - 16:06 Yorum: 0

Başkan Dinçer: "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir"

Aksaray’da fabrikaları ziyaret eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın sanayi ve teknolojide hızla ilerlediğini belirterek, "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir" dedi.Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,...

Başkan Dinçer: 'Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir'

Aksaray’da fabrikaları ziyaret eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın sanayi ve teknolojide hızla ilerlediğini belirterek, "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir" dedi.
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. İlk olarak Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Ali Bay’ı ziyaret eden Başkan Dinçer, daha sonra fabrikaları ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Dinçer, “Aksaray sanayi ve yatırımlarıyla sanayi şehri olma yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Organize Sanayi Bölgemiz sadece ilimiz değil bölgemiz için artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiş durumdadır. Organize Bölgemizde üreten, istihdam sağlayan, aş ve iş sağlayarak ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına katkı koyan bütün sanayicilerimizi kutluyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri