Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 03 Eylül 2024 - 12:09 Yorum: 0

Başkan Demirçalı, zabıtalarla kahvaltıda buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Zabıta Haftası nedeniyle Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli personeller ile kahvaltıda bir araya geldi.Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli personel, Yüreğir Kültür Merkezin...

Başkan Demirçalı, zabıtalarla kahvaltıda buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Zabıta Haftası nedeniyle Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli personeller ile kahvaltıda bir araya geldi.
Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli personel, Yüreğir Kültür Merkezinde düzenlenen kahvaltı programında Başkan Ali Demirçalı ile bir araya geldi. Programda zabıta personeli ile tek tek selamlaşan Başkan Demirçalı, personelinin her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nı kutladı. Zabıta personeli ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Demirçalı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

"Zabıta yerel yönetimlerin omurgasıdır"
Zabıtaların yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Demirçalı, halk sağlığının korunmasından kamu düzeninin sağlanmasına kadar çok geniş bir sorumluluk sahasında çalışan zabıtaların yerel yönetimlerin adeta omurgası olduğuna dikkat çekti.
Başkan Demirçalı, ilçede sağlıklı, düzenli ve güvenli bir yaşam için denetim ve kontrol faaliyetlerini gerçekleştiren Yüreğir Belediyesi Zabıta personeli ile tüm zabıtaların, Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 198. yıl dönümü ve Zabıta Haftası’nı kutlayarak, işlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri