Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 24 Ağustos 2024 - 09:31 Yorum: 0

Başkan Dal, Milletvekili Zenbilci ile kırsalda incelemelerde bulundu

ADANA (İHA) – Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, ilçedeki sorunlar ve gerçekleşecek projelerle ilgili AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve beraberindekileri bilgilendirdi.Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, 14 Ağustos t...

Başkan Dal, Milletvekili Zenbilci ile kırsalda incelemelerde bulundu

ADANA (İHA) – Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, ilçedeki sorunlar ve gerçekleşecek projelerle ilgili AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve beraberindekileri bilgilendirdi.
Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, 14 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet takmasıyla birlikte AK Parti’ye geçti. AK Parti’ye geçen Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve partililer tarafından makamında ziyaret edildi. Milletvekili Zenbilci, Başkan Mahmut Dal’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlçenin sorunlarını dile getiren Başkan Dal da yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.
Ziyaretin ardından Başkan Dal, Milletvekili Zenbilci ve beraberindekiler ile Himmetli, Yardibi ve Tülü Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek köyün sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Köy halkı ile samimi bir sohbet ortamında bulunan Dal, köylülerin taleplerini ve önerilerini dinleyip çözüme kavuşturacağını dile getirdi.
Başkan Dal, Zenbilci ile ilçenin sorunlarının çözülmesi için istişare içerisinde olacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri